Gift guide: For her & him

Krásné poadventní pondělí ,

dneska jsem pro Vás připravila klasický vánoční článek a to jsou tipy na dárky. Nechtěla jsem psát víc článků, tak jsem se to pokusila shrnout do jednoho. Jsou to tipy na dárky pro ní & něj (spíše asi mladší kategorie, to neznamená ale, že tu nevyberete dárek třeba pro dědečka, i když pochybuju, že by ho boxerky CK nějak zaujaly:D). Tak se na to pojďme podívat. Taky budu ráda, když se se mnou podělíte vy o svoje tipy (hlavně pro kluky), protože je začátek prosince a já ještě nemám ani jeden dárek. Pff, tak hlavně že dělám článek s tipy :D

Jo a jestli chcete za dárky alespoň trochu ušetřit, určitě prolezte všechny možné blogy, kde holky nabízí slevové kódy na různé stránky (DW, Zoot,...) a určitě najdete něco, co využijete :)

1) Fujifilm Instax mini - pokud máte ve svém okolí nějakou blogerku, instagramovou závislačku nebo vášnivou fotografku, určitě tímhle dárkem nic nezkazíte. Jediné, co mi na polaroidu vadí je to, že se s ním prý celkem obtížně fotí a ne vždycky fotky vyjdou tak, jak byste si přáli. Dalším tipem na super dárek je třeba taky photo printer, s kterou si můžete vytisknout fotky rovnou z iPhonu a tím pádem už máte jistotu, že se Vám fotka bude líbit.

2) Olympus Pen E-PL 8 - foťák, který je skladný a snadno přenosný, by měl být v základní výbavě každé blogerky nebo fotografky. A tohle je prostě klasika. Vlastně ne tak úplná, E-PL 8 je teď novinkou Olympusu.

3) Předplatné časopisu - já osobně miluju časopisy. Každý měsíc se vždycky těším, až si ho půjdu do trafiky koupit. Je to taková moje tradice :) A když je tam ještě dárek, tak je to super bonus navíc. Jinak mám ráda Joy, kde jsou mi moc sympatické redaktorky a pak Cosmopolitan, který hodně píše o blogerkách.

4) Knížka od blogerky - moc ráda si čtu knížky od blogerek. Doma mám od Tanyi Burr, A Cup of style, Zoelly, Marti Bechyňové, Deliciously Ella a Kafe a cigárko od Marie Doležalové. A všechny jsou moc super :) 

5) Podprsenka Calvin Klein - aktuálně velký trend, kterým by asi žádná holka nepohrdla. Navíc je super pohodlná :)

6) Soda stream - nebudu ani předstírat, že to nebyl design (barva), co mě jako první zaujalo. Ale jinak musím říct, že je to super věc a pokud Vám nechutná normální voda z kohoutku, tak tohle je super náhrada. K tomu ještě dostanete skvělou flašku, kterou můžete nosit třeba do školy nebo do práce.

7) Hodinky DW -tady asi nemusím nic dodávat. Snad jen výše zmiňovaný kód na slevu 15% "oneblondielife".

8) Náramek - náramky jsou určitě super nápad, ale bohužel ne ty z Deltimo - koukněte na moji fb stránku a přečtěte si o této firmě, která je jeden velký podvod.

9) Rtěnka MAC - takový kousek, který by většina holek chtěla mít ve své kosmetické sbírce. Alespoň jednu. 

10) Knížka - knížka jako taková je vždycky super dárek. Já konkrétně jsem slyšela samé pozitivní recenze na Poslední Aristokratku nebo na Nebe nezná vyvolených od Remarqua.

11) Svíčka - pokud jste jako já #candleaddicted a ještě máte doma někde místo, kam by se vešla další svíčka, pak doporučuju tuto:)

12) Zápisník/diář - papírnictví je další taková kategorie, kde u většiny holek nemůžete udělat chybu. Já si třeba ráda zapisuju opravdu každou blbost. A dělá mi to hroznou radost :D:)



1) Boxerky - a když vy dostanete tu podprsenku, pak budete skvěle ladit.

2) Knížka - ale pozor, ne všichni kluci čtou. Važme si teda těch, kteří čtou rádi. Tahle knížka je super tip, navíc je vtipná a určitě se v ní někde najdete.

3) Externí nabíječka - praktický dárek, bez kterého bych třeba já nemohla fungovat. Asi jako všichni, co mají iPhone.

4) Termohrnek - do práce, do školy, na nákupy. Teď v zimě je to skvělá věc na zahřátí.

5) Náramek - tohle je super unisex dárek. Pokud si myslíte, že takovéhle náramky jsou jenom pro holky, tak se pletete. Ale jak jsem psala už výše, tak nedoporučji náramky Deltimo.

6) Kosmetika - i chlapi rádi pečují o svůj zevnějšek. Někdy dokonce víc než my.

7) Peněženka na doklady - kluci mají většinou malou peněženku (ne jako holky, kterým se často vejde do peněženky i mobil a třeba klíče), nebo radši rovnou všechny věci tahají po kapsách. Pokud jim ale koupíte něco takového, pak nebudou mít na výběr a budou si muset v dokladech udělat pořádek. A třeba je i přestanou ztrácet.

8) Hygienická taštička - tohle tak trochu navazuje na tu kosmetiku. Pokud Váš milý hodně cestuje, určitě se mu bude hodit.

9) Vánoční svetr - ale bacha. Ne každý kluk je na tohle připraven. Ale pokud ho už dobře znáte a víte, že se v módě ničemu nebrání, tak bych určitě něco takového pořídila. U stromečku pak bude vypadat naprosto parádně :D:)

10) Sluchátka - to  je prostě taková věc, co se neztratí. Vlastně ztratí. A ztrácejí se pořád, nebo taky přestávají hrát. Proto se určitě hodí, i když třeba jenom do zálohy.

11) Voňavka - někdy mi přijde, že kluci používají voňavky snad víc než holky. A voňavek není přece nikdy dost. Nikdo nechce vonět pořád stejně.

You May Also Like

3 comments

  1. Super tipy! Ja ešte nemám kúpené absolútne nič, ale v tomto som nepoučiteľná - vždy si to nechávam na poslednú chvílu :D

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že jsi vybrala dobře... Díky za tipy, určitě se budu inspirovat :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)