Zomato foodie meet up: Le Burger


Další Zomato foodie meet up! Jupí! Jak já mám tyhle akce ráda :) Nejen proto, že poznávání nových míst, kde se dá dobře najíst, není nikdy dost, ale taky proto, že mám ráda místa, kde to hezky vypadá a můžu si klidně fotit svoje jídlo, jak se mi jen zlíbí, protože to tak dělají i lidi okolo mě a já si tedy nemusím připadat jak z jiné planety (jako jindy, když si z kabelky vyndám svůj Olympus, stoupnu si - protože jídlo vypadá nejlíp zeshora - a začnu zběsile fotit, ještě že je se mnou většinou Eva, která dělá to samé, takže to vypadá, jako bysme z jiné planety přiletěly spolu).





Tentokrát se meet up konal v restauraci, kam jsem už dlouho chtěla zajít - Le Burger na Smíchově. Hned na první pohled mě zaujaly jednoduše (ale moc hezky a útulně) zařízené prostory. Obsluha byla moc milá, pan provozní nám zodpověděl všechny naše dotazy a celkově panovala moc příjemná atmosféra. Měli jsme možnost ochutnat 3 miniburgery - nejvíce mě zaujal Elitte burger od holek z A Cup of style. Dobrý byl také burger Pražan, ale rozhodně nedoporučuji burger Karamel - co jsme se shodli s většinou asi nejslabší burger z těch tří. Ceny jsou u burgerů normální jako všude jinde, ale malé pivo (z nějakého regionálního pivovaru) za 50 kč se mi zdá opravdu hodně (Plzeň, kterou mají v nabídce, tak neměli). Co bych ráda ještě zmínila jsou nejvíc roztomilé ubrousky (no jo, blogerku vždycky zaujme nějaká taková blbůstka :D) a taky fakt, že všechny omáčky jsou domácí a všechny suroviny čerstvé. Za mě tedy 4,5 z 5 hvězdiček :)

Tímto moc děkuji Zomato za pozvání!:)







Le Burger Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

You May Also Like

6 comments

  1. Vypadá to tam fantasticky, mám ráda takovéhle restaurace :). Já sama jsem navštívila jednu úžasnou kavárnu, přečíst si o tom můžeš tady: http://gingerjannie.blogspot.cz/2016/09/snidanova-streda.html ; mají opravdu zajímavý interiér, moc se mi tam líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, to vypadá hodně dobře! A to jím jen domácí burgery :D

    Blog by Vea

    OdpovědětVymazat
  3. My jsme chodily do Le Burger s Adél po zkouškách vždycky :D dejte si někdy ten "tripple" burger na špejli, to je fakt paráda (a prasárna) :D
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože po zkouškách je vždycky nutná odměna! Hlavně po těch na právech :D

      Vymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)