Breakfast and coffee tip

Breakfast tip: Sedmý smysl


Relativně nový podnik v Holešovicích, který na mě udělal fajn dojem. Klidná tichá kavárnička v nenápadné boční uličcce, příjemné prostředí a hlavně důležitý předpoklad pro úspěch - moc milá obsluha. Také velký výběr snídaňovaného menu - jenom bych možná k vajíčkům přidala nějaké malé pečivo (třeba bagetku). Jinak výborné kafe, zelený ledový čaj i zákusky (ty obzvlášť). Ceny  jsou přiměřené. Vyzdvihla bych také super roztomilé doplňky (já vím, jsem s tím už fakt praštěná, ale na fotce to vypadá tak skvěle!!) jako třeba ubrosky se srdíčkama, retro láhev s vodou, exotické kytky na stole,...A co bych naopak vylepšila? Možnost použití platební karty, abych příště zase nemusela běžet do nejbližšího bankomatu (protože na Zomato mají normálně napsáno, že karty přijímají).









Sedmý smysl Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Coffee tip: Havran café


Menší kavárnička u zástavky Urxova v Karlíně. Příjemné prostředí doplněné o nějaké zvláštní květiny připominající kaktusy (jo, florista ze mě asi nebudu, už s herbářem jsem měla velké problémy) a menší knihovničku, která dává kavárně takový studijně příjemný nádech. Obsluha je milá, ikdyž trochu roztěkaná a občas docela pomalá (na celkem malý počet lidí v kavárně). Jinak si tu dávám moc ráda tousty za opravdu lidovou cenu, k tomu kafe/limonádu. Touto kombinací určitě nic nezkazíte. Navíc bych ještě vyzdvihla vzhled menu - jednoduché, přehledné, nepřeplácané, ale zároveň zajímavé - to se jen tak někde nevidí. Pokud tedy sháníte příjemné místo na odpolední posezení u kávy někde poblíž centra, pak určitě vyzkoušejte Havran café.




You May Also Like

5 comments

  1. Moc hezký článek, obě místa vypadají zajímavě a klidně :) Také mám svou oblíbenou kavárnu, ve které trávím hodiny, u nás teď otevřeli další, tak se tam musím dojít podívat :) Děkuji za milý komentář a odběr mého blogu! Moc si toho vážím :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Na Urxovku jezdíme s Adél do BPP a Havrana jsem si tam nikdy nevšimla :) Tak se příště vydáme tam, vypadá to tam fakt hezky. Díky za tip, Anet! :)
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky BPP jsme to misto prave poznaly :D protoze meli zrovna v tu dobu dovolenou:)

      Vymazat
  3. Wow, toľko krásneho jedla a tie kávy :) :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)