New in | beauty 0.2

No toto! Kosmetický článek? Fuu, tak to tu už dlouho dobu nebylo. A to znamená jediné - dneska toho bude krapet víc. Nebudu to zdržovat a vrhnu se rovnou na představování (no, většina z nich pro Vás určitě nebude žádná novinka) produktů, které mi vyhovují a ráda je používám, nebo které jsem si v nedávné době pořídila.


Suché šampony. Lidi jako já (ano, vy co máte odstáté uši) většinou nesnáší nosit culíky. A to vážně, mám s tím celkem velký problém. Dokonce jsem kvůli tomu ochotná celý den nosit velké náušnice, které doufám odrazují pozornost od mých uší, i přesto že mi už uši několikrát málem upadly pod tíhou těch velkých ozdob. Právě proto nesmírně děkuji člověku, který přišel s nápadem suchých šamponů. Můj největší oblíbenec je asi Aussie, který mám už několikátý za sebou (teď jsem si momentálně oblíbila festivalová edici, ale spíše kvůli obalu, protože jinak je to asi úplně jedno). Batiste jsem jednou dostala k časopisu a i ten mi vyhovoval, nenašla jsem v nich téměř žádný rozdíl. Dříve jsem používala Amicu, ale měla jsem z toho prášku vždycky špinavý všechno oblečení a ani jsem to rovnoměrně neaplikovala, takže tyhle dva jsou určitě lepší volba.



Mezi mé makeupové oblíbence patří tyto dva krasavci - makeup od Note (který jsem získala v Make-up Institute Prague, o kterém jsem Vám stále neřekla, ale nebojte se, dočkáte se) a make up od Yves Rocher. Jeden je extra světlý a druhý zase tmavší, takže kombinace těchto dvou je ideální. Jinak mi vydrží téměř celý den (no spíš tak půl dne) a textura je moc příjemná. Snadno se nanáší, nerozmazávají se a nedělají na obličeji skvrny - za mě spokojenost. 
Dalším oblíbencem je tvářenka z Topshopu v odstínu Good girl. Ta barva je prostě sladká, moc se mi líbí!



Pokud máte jako já problém s odličováním (a nechce se Vám utrácet za kokosový olej, což je mimochodem nejlepší odličovací prostředek), tak určitě vyzkoušejte Dvoufázovou micelární vodu od Garnier, s kterou jsem odlíčená tak o polovinu času rychleji než předtím, navíc opravdu odličuje detailně a hlavně pak máte příjemný (trošku mastný) pocit na obličeji. A ještě ke všemu krásně voní. 
Dříve jsem měla vcelku problematickou pleť a jedna z věcí, která mi hodně pomohla je tahle zelená modrá čisticí pleťová voda od Biodermy. Používala jsem ji pravidelně ráno a večer a pleť se mi opravdu hodně zlepšila (měla jsem k ní ještě krém ze stejné řady, který také výrazně přispěl, ale už ho bohužel doma nemám na vyfocení).



Kokosový šampon a kondicionér od Naturalium mám teprve od včera, takže po jednom použití těžko soudit. Každopádně nádherně voní a pořídila jsem si ho na doporučení kamarádky, které po něm zhoustly vlasy. 
Šampon System professional Color save jsem si pořídila na doporučení svojí kadeřnice Báry (vzpomínáte na moji návštěvu Studia Wella?) a opravdu to byl snad první šampon, u kterého jsem byla trvale spokojená a i já si všimla, že mi trochu změnil vlasy (připadaly mi daleko více lesklé a méně se lámaly a padaly). Nečekejte ale zázraky, protože co se týče vlasů, tak ty spíš neexistují. 

Pěna na holení od Balea. Co k tomu říct? Hezky voní, je levná a příjemná. Tuhle mám zrovna z Německa, kde byla limitovaná edice s příchutí kokosu, takže to bylo něco pro mě!:D 
Manufakturu mám moc ráda a ještě jsem snad nikdy od nich nekoupila nic, co by mi nevyhovovalo, nebo bych to nepoužívala. Jinak tomu není ani u tohohle malinového tělového mléka. Asi ani nemusím říkat, že nádherně voní, protože to tu říkám u všeho. Ale já jsem prostě malinový a kokosový úchylák :D Fakt že jo.




Na závěr jsem si nechala svoje dvě lásky - tělový sprej od Hollisteru, který mám z mé poslední návštěvy Německa a tělový sprej od Victoria Secret. Myslím, že jste o nich už všichni slyšeli, ale aspoň Vám chci ukázat, které příchutě stojí za to. Jo a když si koupíte v Hollisteru tyhle tělové spreje 3, tak Vás jeden výjde na 7 euro, takže jestli jedete s kamarádkama, tak určitě stojí za to tam zajít :)

Jak se Vám líbil dnešní beauty článek? :)

You May Also Like

6 comments

  1. Od Hollisteru jsem si teď taky koupila tělový sprej a je úža!!! :) Ann B.

    OdpovědětVymazat
  2. Malinové tělové mléko jsem měla a bylo naprosto boží <3 A značku Naturalium chci moc zkusit, protože celá ta kokosová řada mě zaujala (protože kokos no) :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  3. Garnier tým, že je dvojfázová tak naozaj odličuje dobre a ľahko :) mňa len trošku štípala v očiach, tak som ju teraz vymenila a používam klasickú Loréal, a na oči dvojfázový odličovač očí Garnier, ktorý ma tak neštípe :) ale vôňa je super, to máš pravdu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek. Suchý šampon Aussie jsem viděla v drogerii, ale nakonec jsem ho nekoupila - tak snad příště. :)
    CATHERINE SVB

    OdpovědětVymazat
  5. Batiste je super, s ním som bola aj ja spokojná :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)