Vánoční nakupování z pohodlí domova - moje tipy na eshopy II.

Ještě ani není konec listopadu a já už tu mám 3. vánoční článek! A to s nimi ještě zdaleka nekončím :D Já osobně Vánoce opravdu miluju a jelikož na svůj blog chci psát věci, které mi dělají radost, a které pro Vás připravuji s radostí, tak píšu právě o nich. Doufám, že je tu spoustu z Vás, kteří mají Vánoce také moc rádi a tyhle články si užívají. Dneska tu mám druhou část tipů na eshopy, kde můžete nějaký ten vánoční dárek pořídit (1.část najdete TADY). Doufám, že se Vám článek bude líbit alespoň tak jako ten první :)

ANSWEAR
Myslím si, že není třeba tento eshop s oblečením představovat. Co bych ale měla říct je to, že všechny objednávky do 29.11. mají dopravu zdarma! Takže ideální čas nadělit něco pod stromeček sobě nebo někomu jinému. Pokud eshop neznáte, určitě se tam podívejte - mají oblečení od spousty značek jako třeba Mango, Guess Jeans, Pepe Jeans, Roxy a další. A tady už můj wishlist naladěný do šedo-stříbrna:

MARTINUS

Už v první části jsem Vám doporučovala eshop, kde seženete skvělé knížky, proto i v tomhle Vám jeden přináším. Internetové knihkupectví Martinus.cz se proslavilo teprve nedávno, ale od té doby jeho popularita stále roste a roste. A není taky divu. Zatím jsem tam našla opravdu každou knížku, kterou jsem hledala. Další věc, která mi přijde děsně super, jsou wishlisty. Můžete si tam udělat různé kategorie - já tam třeba mám "Pro mě" a "Pro ostatní", kde už mám uloženo spoustu knih, které budu kupovat svým nejblížším k Vánocům. Já jsem si tu pro Vás připravila takový seznam knížek, které by někomu mohli udělat radost (všechny najdete na Martinus):


BUTLERS

Butlers asi určitě všichni znáte, ale věděli jste také, že mají vlastní eshop, kde je nabídka zboží daleko větší než v kamenných prodejnách? Já jsem na něj nedávno narazila a byla jsem nadšená! Na stránkách mají vytvořenou i vánoční inspiraci, takže pokud nemáte fantazii, můžete využít jejich tipů. Mě nejvíce zaujala vánoční kolekce Snoopy a jeho kamarádi, která je prostě super roztomilá! A pokud nejste zrovna fanoušci Vánoc, mají tam i normální zimní dekorace :)


BONAMI

Bonami také určitě každý zná. Já jsem tam ale kupodivu nikdy nenakupovala a jejich nabídku jsem projížděla teprve nedávno. Mají spoustu originálních věcí a také pořádají tzv. "kampaně", které jsou vždycky na určitou dobu. Já jsem zrovna teď zmeškala jejich super kampaň s vánočníma hrnečkama. Achjo. Abych pořád jenom nechválila, tak musím říct, že některé věci na Bonami mi přijdou opravdu předražené. I tady jsem pro Vás připravila takový menší výběr věcí:



POPOUT

Tuhle stránku jsem objevila teprve nedávno, ale musím říct, že je to opravdu pastva pro oči. Nabízejí nádherné designové věci, které Vás zaujmou hned na první pohled. Zase se tento eshop řadí do kategorie těch dražších, ale když budete chtít, určitě tam můžete najít i něco levnějšího. Já jako #stationerylover jsem se nejdéle zdržela v kategorii "Papír".


BIGBRANDS

Bigbrands je taková všehochuť - najdete tam něco z oblečení, kosmetiky, vybavení do domácnosti a třeba také boty. Mně se tam hodně líbí dekorace - super svíčky a také skvělé povlečení. Stejně jako na Bonami tam mají různé kampaně, takže pokud se Vám něco líbí, tak moc dlouho neváhejte. A můj tip na super dárek? Kampaň župany a domácí oblečení!

TCHIBO

Dřív jsem brala Tchibo jako obchod, kde nakupuje hlavně mamka a pro mě by tam určitě nic neměli. Když jsem se ale podívala na jejich eshop, tak mě dost překvapili velkým výběrem, super věcma a taky normálními cenami. Pokud jste měli na eshop stejný názor jak já, tak se na něj určitě podívejte, protože Tchibo není jenom káva! A taky tu pro Vás mám takový menší výběr věcí s podtitulem "Baking is fun":


Speciální tip na závěr

Dnešní tip na závěr se nebude týkat ani tak dárků, ale spíše toho, jak na ně ušetřit peníze. Určitě už mnozí z Vás slyšeli o stránce plnapenezenka.cz. Tento web pracuje na principu vrácení peněz z vašich online nákupů. Spolupracují se spoustou eshopů jako je třeba Aliexpress, Answear, Tchibo nebo Bonami. Funguje to tak, že se zaregistrujete, vyberete si eshop a přes tuto stránku do něj vstoupíte a pak už jenom nakupujete. Plnapenezka Vám potom určité procento vrátí zpátky, u každého eshopu je to jinak. Peníze si potom můžete kdykoli nechat poslat na účet. Ono se to nezdá, ale za chvíli můžete mít třeba jeden nákup úplně zdarma, opravdu to přibývá poměrně rychle :) Takže pokud jste se rozhodli šetřit, tak na nic nečekejte a rychle se zaregistrujte! Jenom za registraci máte bonus 50 Kč!




You May Also Like

24 comments

  1. Dobré tipy :) Některé znám, na jiné se ráda podívám :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé tipy! Určitě je omrknu :)

    http://thechicflair.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. SKvělé tipy, já ty e-shopy vůbec neznám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jdu se rovnou podívat na martinus :) Děkuji za tipy a musím říct, že i Tvůj blog mě moc baví, také dávám odběr :)

    Měj se skvěle! :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super tipy, hlavně takhle před Vánoci, tento rok asi budu hodně nakupovat přes internet:) Hned kouknu na to Butlers

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá doporučení. Nyní se mi hodí hlavně produkty na pečení.

    OdpovědětVymazat
  7. Achh, dneska se musím pochválit, protože znám většinu z výše zmíněných eshopu, na rozdíl od minulých tipů, tak tady ještě nejsem tak pozadu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nakoľko väčšina obchodov u nás na Slovensku nie je, poznala.som len par. Ja osobne kupujem darčeky radšej osobne, ale keď uz si neviem dať rady, zbehnem na internet ako poslednú možnosť.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk už len posledné dni GIVEAWAY o sadu na bielenie zubov.

    OdpovědětVymazat
  9. Tipy super, ale nakupování přes internet ze mě už opadlo a jsem spíše na velké obchoďáky a super vánoční atmosféru.:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článok .. ja tiež najradšej nakupujem online pri kávičke :-) Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem ráda, že mám většinu dárků nakoupených a nemusim rozklikávat odkazy, protože bych akorát zase utrácela a utrácela :D

    OdpovědětVymazat
  12. Super článok! Ďakujem za rady :)

    OdpovědětVymazat
  13. Lahodne s Ellou by som chcela aj ja :) super článok ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. Na Answear a Bonami sú perfektné kúsky! :)

    OdpovědětVymazat
  15. díky za tipy, ta anwear bunda je boží;) já si zatím koupila na vánoce toto sportovní tričko http://www.fashionstore.cz/triko-nike-pro-hypercool-ls-1.html a hnedka si jdu objednat tu bundu jak doporučuješ ;) Petra

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)