My first brand handbag / Michael Kors


Fotoaparát: Olympus PEN E-PL7, objektiv: 14-42 mm
Za fotky děkuju svému bráškovi aka profesionálnímu (ikdyž lehce otrávenému) fotografovi!:)


Každá holka touží mít doma nějaký ten designérský kousek, který bude moct nosit na nějaké speciální příležitosti a bude si s ním moc připadat jako princezna. Popravdě jsem asi nikdy nějak extra po ničem takovém netoužila, ale když to přišlo a dostala jsem k narozeninám tuhle úžasnou kabelku, tak jako bych dostala kousek mě, který mi ještě chyběl. Je to Michael Kors Selma medium studded. Přijde mi úžasný, že mají kabelky jména!:) Kabelka má výraznou barvu, proto k ní budu nosit jednoduché kombinace oblečení - hlavně černobílé outfity.


Tentokrát jsem zvolila modré skinny, které jsem si pořídila nedávno ve Stradivarius (obchod, který jsem si hrozně zamilovala!) a k tomu černou košili ze Zary, která je sice úžasná a ráda bych ji nosila pořád, ale bohužel knoflíčky vůbec nedrží a při sebemenším pohybu ruky se rozepínají. Na košili jsem si ještě vzala svoji jedinou chlupatou vestu, protože jsem nevěděla, jaké je venku počasí, ale nakonec ani nebyla potřeba :) Na nohy jsem nazula svoji nejoblíbenější klasiku - Nike Air max, které mi kupodivu drží pořád bílé (s občasným vypráním to jde snadněji).


Nevím jak Vám, ale mně přijde, že mi vlasy zase zpátky zblonďatěly od mé poslední návštěvy salonu (přečíst si o tom můžete tady). Mně osobně to vůbec nevadí, jsem blondýnou ráda, jediné, co mi vadí, jsou odrosty, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat tentokrát, jestli to bude alespoň o trochu méně viditelné.

A jeden backstage záběr i s popelnicí :D 
My outfit:
Michael Kors handbag
Zara shirt
H&M vest
Stradivarius jeans
Nike shoes

You May Also Like

8 comments

  1. Moc ti to sluší a ta kabelka je boží :))

    Unboxing | Parfums.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Také toužím po kabelce od Korse, chtěla bych tuhle a nebo větší do ruky, ale v černé:) Tyhle kabelky jsou všechny moc úžasné, snad se mi mé přání taky jednou splní:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  3. je krásna! ja by som si pri mojej prvej drahšej kabelke asi skôr vybrala nejakú viac kombinovateľnú, čiže bielu čiernu béžovú :D som stará konzerva :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelka je opravdu krásná! :) já už dlouho chci kabelku od MK. Dokonce konkrétně tu Selmu, ale nejspíš v černé. :)

    OdpovědětVymazat
  5. ó, áno! tiež túžim po jednej, neviem, či práve ružovej, ale k tebe tá kabelka a práve v tejto farbe tak ide! veľmi ti to pristane na fotkách, ach ach, naozaj!!! :).

    Pozývam ťa na GIVEAWAY o DECHMANN KABELKU, ktorá sa koná u mňa na blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)