OOTD: Bloges market

Krásné nedělní odpoledne :)

Na dnešek jsem si pro Vás připravila malinké shrnutí ze včerejšího (v pořadí již druhého) Bloges Marketu, který jsem navštívila a moc jsem si ho užila :) Určitě si o něm přečtěte i na ostatních blogách, protože tam byla spousta slavných českých blogerek jako Mia z Kissbooku nebo Nicole z A Cup of style a spousta dalších :)

Bloges market nebyl jenom o výprodeji oblečení, ale součástí programu byla také módní přehlídka blogerek, kosmetické a vlasové poradenství a populární atrakce smilebox (tady najdete fotky z loňského roku, z letošního ještě zatím nejsou online) :D :)

Musím říct, že tam bylo opravdu spousta lidí (hlavně holek, no) a kvůli konečně jarnímu počasí venku, bylo vevnitř dusno a skoro se tam nedalo dýchat :D I přesto to bylo moc fajn a suprově jsem si to užila :) Pořídila jsem si teda jenom jeden kousek, protože když jsem přišla, tak už bylo hodně oblečení rozprodané :) Je to obyčejné šedé tričko s kapsičkou, které určitě unosím a stálo mě jenom 20 Kč :) Koupila jsem si ho od Domi (její blog najdete tady).

Na sobě jsem měla svoje milované boyfriend džíny, které jsou teď mým TOP kouskem v šatníku a na tom huňatý bílý svetřík z H&M a pro jistotu ještě koženou bundu ze Zary, která ale nakonec skoro nebyla potřeba, protože bylo krásně teplíčko a ještě sluneční brýle z C&A, které mám momentálně nejradši. Na nohy jsem nazula balerínky, protože jsem si myslela, že 10.4. (což je oficiální Den balerínek), ale ono bylo už 11., no nevadí :D :) Pro zobrazení všech fotek klikněte na celý článek :)

Byli jste taky na Bloges Marketu? Jak se Vám líbil a co jste si pořídili?:)




Můj jediný úlovek- šedé jednoduché tričko s kapsičkou za 20 Kč, které jsem hned musela vyzkoušet :)  


Sice byl mezinárodní den balerínek 10.4., ale proč nebýt originální a neudělat si svůj vlastní oficiální den :) (nově je tedy 11.4. :D)

Posilnění v Bageterie Boulevard na Národní :)




Zara jacket
H&M sweater
Tally Weijl jeans
C&A sunnies
Primark shoes
Reserved bag
Tezenis tank top

You May Also Like

19 comments

  1. Je tak to ti docela závidím, že jsi tam byla tam se šlo dostat normálně, nebo byla potřeba nějaká pozvánka? Už jenom z fotek to tam muselo být važně super. :) Co týče těch balerín, jsme na tom stejně, protože přesně to jsem si myslela včera taky a to nejsem blondýna (nemyslím to ve zlém :-D). A pěkný outfit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to normálně pro veřejnost, škoda že si nešla, byla to super akce :) A ty baleríny nekomentuju no, nevím, co nás tak zmátlo :D :D

      Vymazat
    2. Aha:) to věřím no, škoda, že jsem se o akci dozvěděla docela pozdě a navíc do Prahy to mám docela daleko. :(

      Vymazat
    3. Ja to mam sice pomerne kousek, ale stejne uz se tesim, az tam budu bydlet :)

      Vymazat
  2. Tie rifle su krasne :) ale samozrejme aj vsetko ostatne :)

    www.life-by-romi.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Tie rifle su krasne :) ale samozrejme aj vsetko ostatne :)

    www.life-by-romi.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Na Bloges Marketu nebyla jsem, tak třeba příští rok. Moc se mi líbí ty tvé balerínky. Ale ani by mě nenapadlo, že je i Den balerínek :) Měj se hezky, a pokud bys chtěla zasoutěžit si o voňavé Lush kousky, tak ráda tě uvítám u sebe na blogu, kde zrovna probíha giveaway.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, urcite se na soutez podivam, Lush mam moc rada :)

      Vymazat
  5. hezky clanek, radeji jsem tam nesla protoze bych moc nakupovala :)

    OdpovědětVymazat
  6. škoda, že na Slovensku nemáme niečo podobné :) muselo to tam byť super
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  7. súhlasím s Jankou, mohlo by byť niečo aj na Slovensku :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. Muselo to být fajn, fotky jsou hezké, už jsem viděla pár videí. Také jsem uvažovala, že bych zašla, ale bylo toho v sobotu v Praze na výběr tolik, že jsem zvolila nakonec jiný program :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý fotky :) máš krásnej křivák

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)