Current favorites

Dnes tu pro Vás mám přehled svých kosmetických oblíbenců za poslední dobu. Plánuji ještě udělat článek s produkty, které mě zklamaly a určitě bych Vám je nedoporučila, tak se můžete těšit :) Teda vlastně spíš netěšit, když se bude jednat o produkty, které zklamaly :D Teď už ale k těm, které jsem si za poslední dobu opravdu zamilovala <3 :))



 1. Hollister body spray- myslím, že už jsem Vám tu jednou psala, že tělové spreje nejsou nic pro mě a že je moc nepoužívám. Jenže nikdy neříkej nikdy! Poprvé jsem ho použila, když jsem si nutně potřebovala navonit boty na tělocvik (já vím, že se to nemá, ale prostě v tu chvíli nebyla jiná možnost :D) a hrozně jsem si oblíbila tu vůni a teď se každý den po sprše celá nastříkám a pak mi to celou noc v postýlce krásně voní :) Pokud tělové spreje nepoužíváte, tak doporučuji vyzkoušet a určitě si je zamilujete jako já.


2. Toaletní voda Chanel Chance- asi moje nejoblíbenější vůně, kterou jsem kdy měla:) Nepoužívám ji sice moc často, protože se ji snažím šetřit, je spíše pro takové významnější akce. Na to, že je to jenom toaletka, tak mi přijde, že vydrží celkem dlouho, což je jedna z vlastností, podle kterých toaletní vodu vybírám. Tuhle jsem tedy dostala jako dárek, takže jsem neměla možnost výběru, ale skutečně se povedla. Jemná a zároveň výrazná, příjemná a dlouho vydrží. Co víc si přát?:)

3. Paletka očních stínů Miss Sporty- stíny jsem skoro vůbec nepoužívala, protože vždycky, když jsem si nějaké koupila, tak mi přišlo, že na mě vypadají hrozně nepřirozeně, nebo s nima bylo prostě něco v nepořádku, něco se mi na nich nezamlouvalo a tak...jsem docela náročná :D Tahle paletka je ale úžasná, nejvíc používám zlaté a růžové stíny, které mají i skvělou pigmentaci. I přesto, že nevyužiji všechny stíny, řadím ji ke svým aktuálním favorites, protože mě vtáhla do světa očních stínů :)

A jaké jsou Vaše aktuální oblíbené produkty?:)


You May Also Like

9 comments

  1. Ta paletka je moc pěkná. Mám od oriflamu paletku a ta má příšernou pigmentaci. Ráda bych si pořídila nějakou novou a už vím po čem se poohlídnu. :-)

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Chanel Cance miluju! Používám teda Chance Eau Fraiche a už mi dochází, takže budu muset obnovit zásobu. Dokonalá vůně!

    http://www.fashionmad.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já už jsem taky za půlkou, takže za chvíli si určitě taky budu muset pořídit novou :)

      Vymazat
  3. Na paletku se určitě podívám, jsem na ni zvědavá :))
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. tá paletka vyzera fakt pekne a dosť zaujímavo .)

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. V Hollistri to vždy pekne vonia :3 nabudúce, keď tam pôjdem obzriem sa tam po nejakom body spreji :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám teď oblíbený produkt parfém a tělové mléko Cherish z Avonu :) a taky růžovou rtěnku od Bourjois a červenou z Oriflamu

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)