Reading challenge 2015

Ahoj :)

Tak už i mě to dostalo! Vidím to tady všude kolem sebe, tak jsem se rozhodla, že i já se zapojím. Na svém účtu na goodreads.com, což je mimochodem skvělá stránka, kde si můžete dělat seznamy a hodnocení knížek, které jste už přečetli, nebo které právě čtete, jsem na výzvu narazila poprvé a od té doby to vidím u všech blogerek :)

Jako svůj cíl jsem si stanovila 30 knížek. Nejsem totiž moc velký čtenář, i když bych být chtěla. Druhý důvod, proč jsem si nestanovila nějaký vyšší cíl, je to, že letos maturuji a musím se připravovat na vysokou školu, takže nemám ani tolik času.

Dobrá zpráva je, že jsem jednu knihu už přečetla- Mimo řadu (recenze tady) a druhá dobrá zpráva je, že už jsem se pustila do druhé- Mnich, který prodal své ferrari. Tenhle článek budu aktualizovat a psát sem seznam svých knížek, takže to můžete průběžně sledovat :)

1. Malcolm Gladwell: Mimo řadu
2. Robin S. Sharma: Mnich, který prodal své ferrari
3. John Steinbeck: O myších a lidech
4. George Bernard Shaw: Pygmalion
5. Romain Rolland: Petr a Lucie
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

Držte mi tedy palce, abych to zvládla. Zároveň budu ráda, když mi pošlete své výzvy, ráda se podívám :)

So I am in too! I see it all around me, so I've decided to participate. On my account on goodreads.com, which is by the way awesome page, where you can make list and review of your read books or books you'd like to read and it was the first page, where I saw reading challenge and now I can see it on almost every blog :)

My goal is to read 30 books this year. I am not really big reader, even though I'd like to be. Second reason, why I chose only 30 books, is that I'll have graduation and I need to prepare for university, so I don't have much time.

Good news is that I've already read one book- Outliers (review here) and second good thing is that I've started to read the second book- The monk who sold his ferrari. This article I will update and write here a list of my read books, so you can watch it :)





You May Also Like

7 comments

  1. Já jsem si stanovila 50 knížek a zatím jsem nepřečetla ani jednu, ale hodně jich mám teďkom rozečtených takže až se uzavřou známky hned se na to vrhnu. :-) Držím palce ať se ti těch 30 povede. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi se do této výzvy přidám taky přijde mi dost zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si dala tento rok 4o kníh. Som na zvedavá,či to zvládnem :)
    Inak, moju reading challenge nájdeš na blogu - www.readingbookswithlove467.blogspot.sk Ja som si ju podala tak po svojom, našla som na pintereste rôzne obrázky s reading challenge a potom som z toho rôzne úlohy preložila a všetko dala na jednu fotku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojda, zde posílám moji knižní výzvu :)
    http://lottiestars.blogspot.cz/2015/01/knizni-vyzva-na-rok-2015.html

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední dobou více čtu, ale takovou výzvu jsem si ještě nedala :D

    http://makeup-challenges.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Je to skvělý, já teď dočítám druhou knihu tohoto měsíce, tak jsem zvědavá kolik toho zvládnu se svým pracovním režimem já. :D Jinak zkus kdyžtak i českou stránku www.databazeknih.cz , ta je taky moc fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)