New in | fashion 0.2

Konečně!
Nebudete mi to asi věřit, ale tohle jsou moje druhé zimní boty, které se dají nosit do města (nepočítám jedny sněhule, které jsou spíše do hor). Vybírat zimní boty prostě není nic pro mě! Žádné se mi nelíbí, nebo mi nesedí. Chtěla jsem nějaké na podpatku (popřípadě na klínku jako tyhle), ale ne zas na moc velkém, protože bych je pak nechtěla nosit. Jak už jsem řekla, nákup zimních bot je pro mě horor! Ale z těhlech mám obrovskou radost :) Našla jsem je v H&M a stály 999,-, což je podle mě super cena :) Navíc nemají zlaté ani stříbrné detaily, takže jsou univerzální a dají se nosit ke všemu.Více fotek najdete v celém článku.

Finally!
You won't believe me, but this is my SECOND winter boots, which I can wear to the city (I don't count boots, which are especially to the mountains). Choosing winter boots is nothing for me! I don't like any or it's usually not my size. I wanted some heel boots (or wedge-heel like this), but not so high, because then I won't wear them. As I said, buying winter boots is horror for me! But I am so happy from this shoes :) I found them in H&M and it costs 999 CZK, which is really reasonable I think. It doesn't have any silver or gold details so they're universal and they match with every piece of clothes. More pictures in the article. 

Jak se Vám líbí?
How do you like them?

You May Also Like

8 comments

  1. Nádherné! :-) strašně se mi boty tohohle stylu líbí, ale pro mě jsou zkrátka boty na podpatku vážně nepraktické jelikož v 90% když někam jdu tak jdu pozdě a musím spěchat, což podpatky docela stěžují :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Pekné topánky :) :)

    http://lifeasiva.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou krásné, já tedy takovýhle styl nenosím, protože se v tom necítím, ale na jiných se mi moc líbí. A cena je podle mě parádní. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/
    YouTube kanál

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadaji krasne.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Cute boots! <3
    http://mrs-cotton-candy.blogspot.com/ -> now the English version!

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)