Few tips and studying weekend

Ahoj :)

Tak už je tady zase neděle. To je hrozný, jak ten víkend vždycky uteče. O víkendu nebylo bohužel moc času na psaní článků, proto to dneska bude spíš ve znamení "co jsem dělala" a ještě na závěr pro vás mám takové dva malé typy, tak se nechte překvapit :)
zdroj: weheartit

Můj víkend byl (bohužel) studijní. Snažila jsem se dohnat všechno, na co tak nějak nebyl od začátku roku čas. Mým hlavním cílem bylo dokončit svoji maturitní práci, ale už v sobotu ráno mi bylo jasné, že jsem se přecenila. Trošku jsem pokročila, ale o dokončování zatím nemůže být ani řeč. Taky jsem napsala článek do školního časopisu, protože nerada dělám věci na poslední chvíli, i když to prostě někdy jinak nejde. A dneska, abych si odpoledne trochu odpočinula, jsem si udělala beauty den (více o tom se dozvíte v příštím článku). Také jsem začala konečně cvičit a jíst zdravě- už brzy tu budete mít další článek o projektu, do kterého jsem se zapojila- Be fit with me, tak se můžete těšit :)

A teď slíbené typy na závěr. První věc, o kterou bych se s Vámi ráda podělila, je video od fashion & beauty blogerky Dulce Candy a je to Make-Up collection. Nikdy v životě jsem neviděla někoho, kdo by měl doma tolik kosmetiky, takže jestli Vás to zajímá, tak video je tady. A druhý typ se týká svíček Yankee Candle, které jsou teď ohromně populární. Na stránce yankeesvicky.cz jsou obrovské slevy, takže si pospěšte, jestli chcete něco ulovit :)

So it's Sunday again. Unfortunately I didn't have much time for writing articles during the weekend, that's why it will be kind of "what I've been doing" article. And I have two tips for you at the end of the article.

At the weekend I was (unfortunately) studying. I tried to catch up all, what I've been putting off since new year has started. My main goal was to finish my graduation work, but it was clear on Saturday morning, that it won't come true. I did something, but we can't talk about finishing. I also write an article for school magazine, because I don't like doing things for the last minute. And today, to relax a little bit, I had beauty day (read more at the next article). I also started to exercise and eat healthier- soon on the blog next article about project Be fit with me.

And now the promised tips. First thing, that I want to share with you is video from fashion & beauty blogger Dulce Candy and it's Make-Up collection. I've never seen somebody, who has so many cosmetics products so if you're interested, the video is here. And second tip is about Yankee Candle, which are quite popular nowadays. At the page yankeesvicky.cz are big sales, so hurry up to catch some amazing candle.

You May Also Like

5 comments

  1. Svíčky miluji.. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tie sviecky uz si dlho planujem objednat,rozhodne pekný príspevok :) http://verondzaa.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Looks wonderful! So pretty your notebook!

    What about follow4follow? Would be sooo happy if we will stay in touch!
    xoxo Colli // my blog - tobeyoutiful

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta sbírka té slečny je opravdu neuvěřitelná !:-O
    A že bych svíčku pořídila když jsou slevy?:))) a odpočívej !:) tak budeš mnohem víc produktivní !:D
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)