Zimní kabátky

Krásné odpoledne všem :)

Tak jsem se konečně odhodlala napsat první článek do kategorie Fashion :) Určitě budu ráda, když mi napíšete, jak se Vám líbil a třeba i připojili svůj názor na dané téma.

Zimní kabátky

Nikdy jsem zimní kabát neměla, jsem spíše takový bundový typ, ale letos mě kabátky opravdu uchvátily. Velkou zásluhu na tom má také Blair Waldorf ze seriálu Gossip girl, která je prostě uměla nosit :) Zdají se mi mnohem více elegentní než bundy a hlavně se hodí i na společenské akce jako je divadlo nebo třeba koncert.

Pro můj první outfit jsem vybrala růžový kabátek, což je také moje nejoblíbenější barva a doplnila ho jednoduchým bílým rolákem, tmavě modrými džíny, béžovou kabelkou, šátkem s kytičkovaným motivem a hodinky. Myslím, že je to úplně jednoduchý outfit, který vypadá hodně elegantně. Jako boty bych zvolila černé kozačky nebo zimní kotníkové boty na podpatku, asi také v černé barvě. Hodinky sice neladí s kabelkou (stříbro x zlato), ale myslím si, že to u tohoto outfitu vůbec nevadí, a že stříbrná působí k tomu kabátku jemněji, než by působila zlatá. Pokud Vás něco z outfitu zaujalo, tady máte odkaz na polyvore, kde najdete odkud každá věc je a kolik stojí.


Pro druhý outfit jsem zvolila tři kabátky v pastelových barvách, které jsem doplnila pouze černým oblečením, abych ukázala, že i když budete vlastně celé v černým, tak budete díky kabátku působit krásně barevně. Ještě bych zvolila červenou rtěnku a vysoko vyčesané vlasy do culíku nebo, pokud máte dlouhé vlasy, rozpuštěné a navlněné.

Jako poslední jsem si vybrala outfit vhodný na večerní akci, kam se kabát, jak už jsem psala nahoře, ideálně hodí. Zvolila jsem červenou barvu, která sice není zrovna mým favoritem, ale tady se mi docela líbí, v kombinaci se zlatými doplňky. Zlatá barva je také jak na psaníčku, tak na botách. Zbožňuji laky od značky Nars, takže jsem si ho nemohla odpustit :) Odkaz na outfit: tady.

Na závěr ještě přidávám fotky již zmíněné Blair Waldorf neboli Leighton Meester
Zdroj obrázků: weheartit.com

You May Also Like

7 comments

  1. Nejvíc se mi líbí ten černý - klasika :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si koupila na jaro růžový (podobný jako v druhé koláži) a už se strašně těším, až ho budu nosit! :)

    adelaandtessie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nejraději mám ty pastelové kabáty, ale přijde mi, že je mají všude hrozně drahé. :)
    Máš super blog, stala jsem se čtenářem, budu ráda, když zavítáš ke mně. ;)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      jinak taky jsem nikde nenašla žádná, který by se mi tolik líbil a nebyl předražený :(

      Vymazat
  4. Krásné koláže :) Nějaký kabátek by se mi hodil
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Máš pravdu s tými kabátikmi a keď vidím tento príspevok, asi by som sa mala po nejakom začať obzerať ;)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)