Kosmetiky nikdy není dost: Novinky za prosinec

Ahoj :)

Tak jsem tu zase s novinkami z kosmetiky. Tentokrát je toho docela dost. Znáte to, nakupujete vánoční dárky, procházíte drogerku a najednou si uvědomíte, co všechno vlastně potřebujete a co Vám doma chybí. Pak narazíte na blog, kde má slečna nějakou úžasnou rtěnku, o které prostě víte, že Vám chybí. No a ono se to za ten měsíc pak tak nahromadí, že si to vlastně ani neuvědomujete. Většinu věcí mám zase z objednávky z Oriflame, ale představím Vám i svůj nový mini parfém, který mi přišel k časopisu Joy a příjemně mě překvapil a pár dalších věcí. Tak se na to pojďme podívat :)


Řekla jsem si, že nový sprchový gel si objednám, až všechny, co mám doma, dopotřebuji. Tak mi to zase nějak nevyšlo. Když jsem v katalogu Oriflame narazila na tyhle z kolekce Nature Secrets, které byly ještě ke všemu ve slevě, věděla jsem, že je prostě musím mít. Nejdřív jsem si objednala jenom tělový peeling s malinami a mátou, který je na prvním obrázku úplně napravo, ale pak jsem narazila na tyhle a nakonec objednala i ty :) Trošku mě zklamalo, že nebyly naplněné až po okraj, ale co se dá dělat. U jedné lahve (úplně nalevo) mi dokonce přišlo rozbité víčko. No ale aspoň mám teď zase na chvíli zásobu sprchových gelů :)

Colicky Milk & Honey jsem si opravdu zamilovala. Jednou jsem doma našla tělový krém právě od téhle kolekce, a když jsem ho nedávno dopotřebovala, tak jsem se rozhodla, že si objednám i jiné produkty z této kolekce. Nakonec jsem si tedy vybrala mýdlo, tělový krém, krém na ruce a oční krém. Hrozně mě zaujal obal, ve kterém je mýdlo, ten se moc líbí a už teď přemýšlím, co si do něj dám, až mýdlo dopotřebuji. Teď jen doufám, že budou stejně skvělé jako byl ten původní tělový krém.

Nakonec jsem se rozhodla udělat ještě jednu vánoční mini kolekci. Krém na ruce, který jsem si objednala minulý měsíc, jsem už skoro dopotřebovala, protože jak je teď zima, tak mám skoro pořád suché ruce, takže jsem si objednala tenhle vánoční. Moc pěkně voní, tak snad bude ještě dobře hydratovat :) Zelená krabička je bublinková pěna do koupele. Když mám dost času, tak se radši koupu, než sprchuji, je to taková příjemná relaxace, tak jsem zvědavá, jak mi tahle pěna bude vyhovovat. Jinak ještě plánuji udělat recenzi na porovnání krémů na ruce, tak se můžete těšit :)

Dárky od spolužaček 1. část :) Ta rtěnka je fakt úžasná, dlouho mi vždycky trvá, než vyberu červenou rtěnku, která by se mi líbila, ale tuhle teda Anička odhadla skvěle :) A navíc je v krásném obalu:) Laků na nehty také nikdy není dost. A růžová je moje oblíbená barva, takže mě moc potěšil :)

Dárky od spolužaček část 2 :D Netrvalo to dlouho a moje sbírka Baby Lips se rozšířila z jednoho na dva. Tenhle je průhledný, takže se hodí k jakékoli příležitosti a příjemně hydratuje :) Krém je sice od jiné značky, ale barevně se k sobě krásně hodí, takže super dárek :)

Tělové mléko a mýdlo od Masquerade. Tohle tedy není dárek pro mě, dostala ho mamka, ale kosmetiku máme společnou, takže určitě někdy využiju, hlavně asi to tělové mléko :) Navíc se mi moc líbí obal lahvičky :D :)

Tenhle skvělý parfém je taky původně dárek pro mamku, ale jak bylo už zmíněno výše, tak se o kosmetiku a parfémy tak nějak dělíme :) Moc se mi nelíbí design lahvičky, ale vůně parfému to určitě vynahrazuje :) 

Tuhle řasenku si nedávno objednala mamka z Oriflame. Když mi chodila každý den ukazovat, jak má dlouhé řasy, a jak jí v práci říkají, že vypadají jako umělé, tak jsem neodolala a objednala jsem si ji taky. A za mě můžu jenom doporučit, je opravdu skvělá :)

Masky z H&M za 29,- jsou pro mě prostě nejlepší. Vyzkoušela jsem už spoustu masek a peelingů, ale tyhle mi prostě vyhovují nejvíce. Tentokrát jsem si koupila kokosový, který má pleť hlavně chránit a zvlhčovat, a olivový, který by měl pleť do hloubky vyčistit a vyživovat.

Překvapení měsíce!:D Tenhle mini parfém, který díky svému obalu působí spíš letním dojmem, mi přišel k lednovému Joy. Vůně je docela silná, hodí se spíše na nějakou večerní akci. Zatím jsem ji ještě nikde neměla, tak nemůžu hodnotit, jak dlouho vydrží, ale každopádně mě moc potěšila :)

Uff, tak to je asi všechno :) Zítra už mě asi žádná kosmetika nečeká, ale kdyby náhodou, tak Vám ji ukážu v lednovém článku o kosmetice :)
Co vy a vaše prosincové nákupy kosmetiky?:)

You May Also Like

4 comments

  1. Ta Vánoční mini kolekce vypadá úžasně :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  2. Oriflame je fajnova znacka.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s tebou:) Kosmetiky není nikdy dost - spíš pořád málo :D
    Baby Lips je klasika, bez které se už neobejdu a na rtěnku Kate od Rimmelu si už taky dělám zálusk:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)