Elegantní černé klobouky

Příjemné dopoledne :)

V dnešním článku bych se chtěla zabývat černými klobouky, které jsou v poslední době "in". Všimla jsem si jich na instagramu, kde s nimi snad každá módní blogerka přidává fotky. O víkendu jsem na ně narazila v Topshopu a v Lindexu a když jsem si je vyzkoušela, pochopila jsem jejich kouzlo. Připadala jsem si v nich naprosto elegantně a stylově a kdyby ten z Topshopu nestál přes 2000, tak bych si ho snad i koupila. V Lindexu už byl levnější, ale zase jsem došla k názoru, že bych ho asi moc nenosila, protože bych se v něm moc necítila. V každém případě to nic nemění na tom, že jsem opravdu kouzelné a působí naprosto elegantně. Super je, že se tyto klobouky dají nosit všechny roční období. A podle mě sluší hlavně blondýnkám O:)

Jako už tradičně Vám sem přidám nějaké mnou vytvořené outfity, módní inspiraci z weheartit a instagramu a nakonec ještě fotky z tohoto víkendu, kdy jsem na tyto klobouky narazila.

První outfit jsem vybrala pro jaro nebo léto. Pruhované námořnické tričko jsem zvolila úmyslně, protože jsem si ho zrovna ke klobouku zkoušela a moc se mi ta kombinace líbila. K tomu už stačí zvolit nějaké jednoduché doplňky ve zlaté nebo klidně stříbrné barvě a doplnit boty na podpatky, která ještě podpoří elegantnost outfitu a kabelkou.  Na první pohled úplně jednoduchý outfit, který ale působí moc elegantně :) Outfit najdete tady, klobouk je z express.com a je za 560 Kč.

Druhý outfit jsem zvolila ve stylu časopisového článku :) Chtěla jsem udělat outfit, kde klobouk sladím s šatama, ale žádné se mi nelíbily, dokud jsem nenarazila na tenhle obrázek, tak jsem ho hned použila :) Aspoň tak částečně vyvrátím to, co jsem psala v úvodu a to, že klobouky sluší spíše blondýnám, protože téhle slečně klobouk moc sluší a vypadá na ní úžasně :) Vybrala jsem k tomu černý lak (zase od Nars :D) a růžovo-oranžovou rtěnku (bohužel  nejsem expert na správné názvy barev, takže jsem to pojmenovala tak, jak to vidím :D). 
Poslední outfit jsem zvolila takovy podzimní, kdy ještě není úplná zima, ale už to není na tričko a šortky. Vybrala jsem ke klobouku černou skater sukni a červený svetřík se vzory, který mě zaujal na první pohled. Jako doplňky jsem vybrala zlatý řetěz a hodinky Marc Jacobs, které jsou prostě naprosto úžasné <3 Jelikož jsem ke svetru vybrala sukni, tak jsem zvolila i zimní boty na podpatku, které prostě umí udělat dojem :) Celý outfit můžete najít tady.

Tady jsou moje slíbené fotky v klobouku :) První klobouk je z Lindexu (to tričko najdete v Úlovkách za prosinec už na začátku ledna) a druhý je z Topshopu. Ten z Lindexu se mi asi líbí víc, protože byl takový užší a seděl mi přesně na hlavu :)

Zdroj:weheartit

You May Also Like

6 comments

  1. Skvělé inspirace! Šťastné a veselé Vánoce!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tobě hodně štěstí do Nového roku, když už jsem propásla přání k Vánocům :D :/

      Vymazat
  2. Největší boj je, že dělají většinou klobouky jen v jedné velikosti, takže ať se snažím jak se snažím nemůžu najít žádný co by mi nebyl velký:D
    Jinak ten z Topshopu je super!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten z Lindexu mi byl celkem malý a ten z Topshopu mi zas padal do očí, takže určitě je víc velikostí, stačí hledat :)

      Vymazat
  3. Už dlouho o klobouku přemýšlím a v Primarku se mi zrovna jeden líbil a doteď nevím proč neodjel se mnou. Příště už ho tam nenechám! :))
    Tech for Girls!

    OdpovědětVymazat
  4. Já osobně preferuji hodinky a doplnky od Marc Jacobs uz jen z toho duvodu, ze Micahel Kors je ted vsude plno a jeho produkty nejsou zase tak super....

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)