Recenze: Zázračný Mane 'n Tail?


Určitě jste už slyšeli o tomto "zázraku" na vlasy. Je to koňský šampon, který by měl vaše vlasy zpevnit a pomoct jim, aby rychleji rostly. Je to ale vážně takový zázrak? Pojďme se na to podívat.


Předtím, než jsem narazila na diskuzi na votočvohoz o těchto přípravcích, tak jsem používala šampon a kondicionér od Aussie (viz. recenze ZDE). Jelikož jsem ale vždycky pro, abych vyzkoušela něco nového, objednala jsem si šampon a kondicionér Mane 'n Tail (Objednáno tady). Mají tam různé velikosti- já si objednala tu druhou nejmenší, protože jsem to chtěla jenom ozkoušet. Cena je myslím skvělá, za 355 ml šamponu jsem dala 175 kč a to samé i s kondicionérem. Produkty mně přišly asi do 3 dnů, takže s tím nebyl žádný problém. V současné době je ale hodně druhů těchto šamponů a kondicionérů vyprodaných. 

První věc, které jsem si všimla, byla, že šampon i kondicionér krásně voní. To jsem nečekala, přece jen jsou to přípravky pro koně. Hned první den jsem je musela ozkoušet a po dvou a půl měsícíh Vám tady přináším své statistiky:

Hodnocení po 2,5 měsících:
Při zakoupení jsem byla plná očekávání a opravdu jsem věřila, že jsem konečně našla zázrak pro moje vlasy. Nebylo tomu úplně tak. 
Vlasy mi před používáním skoro vůbec nerostly. Nahoře mi sice odrůstaly, ale dole se zase lámaly, takže výsledek byl vždycky nulový. Mane 'n Tail mi vlasy hodně zpevnil, to hodnotím jako velké plus, protože vím, jak je to s jemnými vlasy těžké. V čem mi ale nepomohl, je padání vlasů. Čekala jsem, že to trošku omezí, protože mi přijde, že mi padá opravdu hodně vlasů. Nestalo se tak. Co se týče délky vlasů, tak za ty 2,5 měsíce mi povyrostly asi o 2 cm. To také hodnotím jako plus, protože jak už jsem řekla, předtím mi vlasy nerostly vůbec. Celkově mám tedy z produktů spíše kladný pocit, ale neočekávejte od toho žádný velký zázrak. 
Upozornění: Neměli byste používat po celou dobu jenom tento šampon, obsahuje hodně chemikálii, takže je dobré to občas prostřídat s nějakým přírodním šamponem :)

A co vy? Máte taky ten šampon a kondicionér? Jak jste s ním spokojené? :)

You May Also Like

0 comments

Těším se na všechny Vaše komentáře :)