Zamilovaná do kosmetiky Bourjois

Na začátek bych chtěla říct, že nejsem rozhodně žádná beauty blogerka a neznám žádné odborné termíny co se kosmetiky týče, ale i přesto bych Vás chtěla seznámit s jednou kosmetickou značkou, okolo které možná v drogérce procházíte a ani si ji nevšimnete. A to je škoda.

Od značky Bourjois mi přišly už dva balíčky (edit: už tři! K Valentýnu mi přišly dvě rtěnky) s kosmetikou. V prvním předvánočním balíčku mi přišla rtěnka, tekutá rtěnka, tvářenka a řasenka. Obzvlášť tvářenka mi udělala velkou radost, protože je používám celkem pravidelně a taky řasenka, která má na obalu praktické zrcátko, takže se můžete malovat klidně v metru. 
Druhý balíček byl snad nejhezčí, který jsem kdy jako blogerka dostala. Určitě jste ho viděli na instagramu a já sama ho mám ještě teď vystavený v koupelně. Druhý balíček byl s produkty z jejich nové řady Healthy mix, která má působit proti únavě. Jakoby snad tušili, že studuju práva a přesně taková kosmetika se mi bude hodit. V balíčku byla podkladové báze, make-up, BB krém, pudr a tvářenka (tentokrát spíše v hnědém odstínu).

Tvářenky jsou za mě obě super a oba odstíny používám - ten vlevo je 10 Chataigne Dorér a vpravo 74 Rose Ambré.

Možná bych hned na začátek zmínila jedinou negativní věc, kterou jsem na kosmetice našla a pak už se věnovala jenom všem těm kladům. Takže největším zklamáním pro mě asi byly tyhle tekuté rtěnky. Ne snad proto, že by dlouho nevydržely nebo že by měly špatnou barvu, to vůbec ne. Ale rtěnky hrozně smrdí a dost mě to vždycky odrazuje, když si ji chci vzít (ale je to zvláštní, protože třeba ta netekutá mi zase celkem voní). Jinak ale vydrží poměrně dlouho a tak je to velká škoda, že to taková drobnost kazí. Pokud ale budete při koupi váhat mezi tekutou a netekutou (jo, to zní profesionálně:D), určitě sáhněte po té druhé, ty mi moc vyhovují, mají krásné odstíny a ještě k tomu voní :D:) Jinak dole na fotce jsou to odstíny (zleva) 01 a 02 Velvet a 02 Rouge velvet.

Jelikož není nějak dlouze potřeba zmiňovat řasenku (která mi prostě vyhovuje a nemám ji co vytknout - vydrží, nedrolí se, neobtiskává se a prodlužuje řasy), tak bych se asi vrhla na řadu Healthy mix, díky které jsem si tuhle značku opravdu oblíbila. Jelikož mám problémy s kruhy pod očima (a ne z únavy, bohužel geneticky), tak jsem ráda, že jsem měla šanci vyzkoušet jejich podkladovou bázi a make-up, které mi přijdou, že to maskují daleko lépe než jiné produkty. Make-up mi taky hodně vyhovuje v tom, že opravdu drží, takže když přijdu z práce, tak nemám pocit, že jsem se vlastně ráno vůbec nemalovala. I pudr mi sedí a to je to teprve druhý pudr, který za svůj život mám (teda pudr od druhé značky, předtím jsem si pořád kupovala jen ten od Rimmelu) a jsem ráda, že už nejsem teda taková konzerva a vyzkoušela jsem trochu něco jiného. Jediné, co jsem zatím nezkoušela, je BB krém, který si šetřím na léto, protože v tomhle období ho používám asi nejvíc.

To je asi všechno, co bych Vám k této značce chtěla říct.
Líbila se Vám recenze? Chtěli byste je častěji?:)




You May Also Like

10 comments

  1. Já jsem do této značky taky zamilovaná:D. Super recenze!

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná recenze :), já si už zvykla, že ty tekuté rtěnky většinou spíš smrdí, než voní. Což, hlavně, že vydrží :)

    Káča
    http://kacahanova.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Bourjois milujem! :) iba nedávno som zistila, aké skvelé produkty majú, a okrem rúžov sa už chystám aj na slávny makeup Healthy mix :) inak balenie zaslaných balíčkov vymysleli teda krásne :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem to zjistila teprve nedávno a jsem za to ráda :)

      Vymazat
  4. No to je úplná pastva pro oci :) velvet rtenky mám dvě a máš pravdu, že ta vune neni nic moc. Zbytek produktů jsme jeste nezkousela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite vyzkousej, to bys mela znat, ty takova makeup artistka:D:))

      Vymazat
  5. S touhle značkou teda ještě zkušenosti nemám (teď to zní, jakože mám ozkoušenou půlku kosmetického světa), každopádně se mi moc líbí tvá recenze a zamilovala jsem se do jejich designu ♥

    EnthusiasTer

    OdpovědětVymazat
  6. noooo, jako!!! Ty jejich obaly jsou naprosto geniální! To mě zaujalo už na tvym instáči!

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)