Příprava na léto se Zaful / wishlist

Při prohlížení eshopu Zaful jsem narazila na spoustu letních věcí, které by se mi hodily, takže jsem se rozhodla pro Vás udělat takový menší wishlist toho, co bych si přála, protože takový článek tu už dlouho nebyl a dřív patřil k těm oblíbeným, tak jsem se rozhodla, že pro Vás zase něco vymyslím.

Jestli něco miluji, tak je to léto. Letní oblečení, letní počasí, letní dovolený a v neposlední řadě samozřejmě letní prázdniny. Celá moje zima vlastně spočívá v tom, že plánuji, co podniknu v létě, kam pojedu na výlet nebo na dovolenou, jaké letní zahrádky a terasy navštívím a taky ráda hledám, co se bude v létě nosit a co mi v mém šatníku ještě chybí.

Věc, kterou sháním snad každé léto je šatičkový overal (a i když jsem minulý rok našla krásný, tak ho bohužel má celá Praha), který jen tak někdo mít nebude a bude něčím zvláštním. Teď si možná nadbíhám, když tu chci zveřejňovat něco, co nechci, aby měl každý, ale přece nebudu tak lakomá a podělím se aspoň se svými čtenáři :)

Další letní klasikou, kterou sháním snad každý rok, jsou plavky. Já prostě nevím, jestli si neumím správně vybrat, ale ještě jsem asi neměla plavky, které bych nosila déle jak dvě sezóny. Pak už se mi na nich prostě něco nezdá a hledám nějaké nové. Máte to stejně? :D



Tak a poslední věcí, na kterou Vám tu dnes dám inspiraci budou věci na pláž. Já osobně už asi 4 roky sháním nějaký "přehoz" na plavky, který by na mě nevypadal jak pytel a slušel mi stejně jako těm holkám na instagramu. A ještě jsem na takový bohužel nenarazila, tak třeba se mi to podaří teď na Zafulu :)

Máte už taky vyhlídnuté nějaké kousky, které si na léto plánujete pořídit? :)



You May Also Like

14 comments

  1. Na Zafule sa mi asi najviac páčia plavky, ale nepohrdnem ani nejakým pekným topom alebo šatami :)

    OdpovědětVymazat
  2. Výběr plavek tam mají opravdu výborný! :) Sama mám myslím troje z loňska a jsou skvělý.
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. krásne veci si vybrala, s plavkami to mám podobne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak plavky nosím většinou jednu sezonu. Jsem strašná :D. Moc se mi líbí bílé přehozy a šatičky, ale nevím, jestli by mi padly. :(

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě jedině na léto overaly! Zbláznila bych se snad po všem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty plavky jsou super :) já jsem na tom úplně podobně, mám jich spoustu, ale opravdu ráda mám asi tak dvoje a zbytek vždycky nechám ležet někde bokem několik sezon.
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
  7. Teď jsem se zrovna vrátila z venku a tam mínus 13. Mám tak trochu obavy, že letos už teplo nebude :D ale pokud jo, tak bych chtěla ty červené plavky z tvého wishlistu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Hned bych si koupila snad všechno... ty jo! Maj tam moooc pěkný hadříky

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)