Two outfits of the day!


Krásné nedělní odpoledne,

Konečně jsem se zase rozhoupala a mám tu pro Vás nový článek. Učení už je téměř za mnou (ve čtvrtek mě čeká poslední zkouška) a tak už to tu snad zase ožije :)

Dneska jsem si pro Vás připravila dva outfity. Poslední dobou nefotím klasicky outfity jako dřív, ale většinou jen tak 3-4 hezké fotky, které chci dát na instagram, takže aby dnešní článek nebyl zas tak krátký a neodbyla jsem Vás třema fotkama, tak jsem se rozhodla spojit dva outfity do jednoho :) Jeden bude elegantní a ten druhý naopak zase pohodlný a vhodný třeba na delší zimní procházku.

Začneme tím elegantním. V lednu jsem si ve slevách koupila tuhle kožešinku a mám z ní obrovskou radost (stála asi jen 549,- a je to velikost L). Na konec roku (já vím, dlouhá doba) pro Vás chystám článek se vším oblečením, co jsem si za uplynulý rok koupila, s cenou a taky s hodnocením, zda jsem dané kousky nosila, nebo to byla zbytečná koupě, tak se těšte!

Kožíšek mě celkem zahřeje, ale i přesto jsem na něm měla radši kabát (i když i bez něj mi bylo celkem teplo) a místo nízkých tenisek teď skoro pořád nosím tyhle vysoký kozačky, protože mi konečně nemrznou kotníky ani kolena :D:) 



My outfit:

Stradivarius handbag, jeans, coat
H&M t-shirt, earrings
Humanic  shoes

Druhý outfit jsem nosila skoro pořád na předvánoční nákupy a byla to úplně ideální volba! Pohodlný, bylo mi v něm teplo a když jsem si potřebovala něco vyzkoušet, byla jsem rychle vysvlečená a zase rychle oblečená. Navíc mi v téhle čelence ani nemrzly uši, což je asi největší plus, protože na ty uši fakt trpím :D:)

Jinak bych řekla, že tímhle outfitovým článkem asi končím s focením outfity v zimě. Zaprvé nosím skoro pořád to samé (protože to aby mi nebyla zima je přednější) a za druhé při focení outfitů vždycky hrozně mrznu! Už se hrozně moc těším na léto - až budu moc nosit různé kombinace a nebudu zabalená jako tučňák a hlavně až mi konečně nebude zima. Těším se na všechny zahrádky kaváren, na farmářské trhy na Náplavce, na koupáky, ... prostě na všechno!:D Jednou se asi budu muset přestěhovat někam, kde je léto celoročně :)))




My outfit:

Tally Weijl jacket
H&M sweater, headband
Primark  shoes, jeans

Líbí se Vám takovýhle typ článků?:)

V týdnu se můžete těšit na photo diary za leden!

You May Also Like

8 comments

  1. Ta kožešinka je moc krásná! Ale mně osobně by mi v ní bylo zima :D, když už kožich, pak delší, s dlouhými rukávy a na pořádné zapínání. V praktičnosti se mi víc líbí tvoje růžová bunda, ta je fakt top, ještě v kombinaci s růžovým svetříkem, super! :)

    www.maly-kousek-nebe.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mne osobne sa viacej páčiš v druhom outfity. Moc sa ti hodí ružová!!
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Držím ve čtvrtek palce, Anet 😊 jinak musím říct, že ten kožichový outfit je top. Hrozne ti to sekne. Ten styl k tobě jde :) jinak mi řekni, jak to děláš, že máš díry na kolenou opravdu na kolenou :D zatím u žádných kalhot se mi nepovedlo, že by díry držely, kde mají a tak mám buď venku prostor pod kolenem nebo nad ním :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju Kejt :) super, tak si asi jedina ktery se ten prvni lidi vic :D:) a s tema kolenama nevim hele, asi mam spravnou vysku :D :D

      Vymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)