Jak levně nakoupit dekorace do domácnosti?


Na tenhle článek jsem se moc těšila, až ho pro Vás budu psát a fotit. Už určitě víte, že miluju nakupování do domácnosti - od čistících prostředků, přes svíčky a další dekorace, až po nábytek. Dneska tu pro Vás mám tři tipy, jak sehnat levně dekorace a výbavu do domácnosti a zároveň takový menší new in věcí, které jsem si pořídila já.

Prvním tipem, o kterém už určitě všichni víte (ale ne všichni jste ho možná ozkoušeli) je obchod Pepco. Nikde jinde neseženete roztomilejší (a zároveň) elegantní věci do domácnosti. A mají tam toho spoustu - přes dekorace až po vybavení koupelen a kuchyní, taky různé deky a polštáře a úložné prostory. Všechno je to opravdu neskutečně levné, takže pokud si chcete udělat radost a zároveň nechcete moc provětrovat svoji peněženku, určitě tam zajděte :)

Já jsem si při své poslední návštěvě v Polsku pořídila nové hadříky, gumové rukavice, dózu na mýdlo, chňapku do kuchyně a dvě papírové krabice (+ ještě zvýrazňovače, které teda nepatří do věcí do domácnosti) a to celé mě vyšlo na ...noo, zkuste si tipnout v komentářích :D:)



Dalším tipem je slevový poukaz do Ikey, který Ikea rozdávala všem členům Ikea family. Je to poukaz na 200 Kč, který není vůbec ničím limitován. Takže rychle projeďte email, jestli Vám náhodou nespadl do spamu jako mně (objevila jsem ho díky nějakému blogovému článku, na jehož autorku si nemůžu vzpomenout - každopádně ale moc děkuji!). Rozhodla jsem se tedy, že než to nechat propadnout (platnost do 12.11. 2017 a ikdyž mám Ikeu ani ne jeden kilometr, tak zas tak často tam nechodím), tak si udělám nějakou menší radost :)

Posledním tipem je vytisknutí 32 fotografii zdarma (teda, ne tak úplně zdarma - za 119,- jako poštovné a balné), ale pořád si myslím, že není hezčích dekorací než těch, co Vám připomínají Vaše zážitky, takže tahle cena je vlastně úplně zanedbatelná. Ty moje už jsou objednané a jsou na cestě ke mně, ale zatím Vám tu dám aspoň fotku mé nástěnky, kde mám věšechny zážitky hezky na očích :)

You May Also Like

8 comments

  1. Pepco má opravdu hezké Dekorace nebo také Tiger či Primark.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Primark ma super dekorace, rada tam nakpuju ulozne prostory, jako treba ruzne kosicky, ktere vypadaji paradne :)

      Vymazat
  2. V Pepcu nakupuji ráda, mají úžasné věci a za dobrý peníz. Hned jdu zkontrolovat mail s tou ikeou.

    OdpovědětVymazat
  3. Pepco a Ikea jsou mé oblíbené obchody právě pro nakopování dekorací do interiéru. Vždy tam mají krásné věci. Na Pepcu hlavně oceňuji, že mají i sezónní věci. Dále miluji i Nanu Nana
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Levné dekorace snad nikdy nebudou neaktuální téma. Zrovna teď řešíme, jak si oživit obývák bez použití veškerých peněz v rodinném rozpočtu :D Nejvíce se mi líbí JYSK, nebo IKEA - ale tu máme docela z ruky, takže tahle možnost padá. Viděla jsem jich ještě několik na www.mujletak.cz. Myslím, že to byl Moebelix. Až obchody otevřou, jdeme se mrknout!

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)