My handbag for Olympus Pen


Krásné čtvrteční odpoledne :)

Po delší době tu pro Vás mám jeden typický článek, který vždycky moc ráda připravuju a taky fotím, a je to foodie tip, který je rovnou spojený s outfitovým postem, protože většina míst, která Vám doporučuji, jsou výborná jak na jídlo tak na focení! Doufám, že tenhle typ článků čtete rádi a klidně  mi sem můžete psát i tipy na Vaše oblíbené pražské kavárny/bistra. Budu jen ráda :)

Dnešní místo, o které bych se s Vámi chtěla podělit, je kavárna Styl & Interiér ve Vodičkově ulici v centru Prahy. Za poslední dobu jsem tam byla asi 4x a moc jsem si oblíbila hlavně venkovní sezení na zahrádce - je fajn být v centru Prahy a zároveň se cítit jako někde v přírodě. Taky se mi moc líbí starobylý design, ve kterém je kavárna udělaná - je to skvělé místo k focení.




Co se týče jídla, tak Vám moc neporadím. Já si v kavárně většinou dávám jejich úžasné ice latté, které je asi nejlepší, co jsem kde pila, pak taky bílé víno, výbornou domácí limonádu, která je tak akorát sladká a občas, když mě zrovna honí mlsná (jako v den, kdy se fotily tyhle fotky), taky malinový cheesecake. Co se týče cen tak jsou relativně normální, až teda na cheesecake - dávat 100, za takovýhle kousek dortu mi prostě přijde moc. Od cen se dostáváme k obsluze - za celou dobu, co do kavárny chodím, se mi ani jednou nestalo, že bych musela čekat, nebo že by se na mě čísník/čísnice neusmívali. Obsluha opravdu na jedničku a bylo by príma, kdyby to takhle bylo v každé kavárně :)


Evička z Evaheartslife


K outfitu bych chtěla asi zmínit jenom svoji novou Olympus kabelku, kterou jsem dostala od Mildy k narozkám a která mi udělala hroznou radost, protože to byla přesně kabelka, která mi chyběla - malá, ale zároveň aby se do ní vešel můj foťáček. Je prostě skvělý, když Vás někdo tak dobře zná a dokáže vybrat něco, co se Vám přesně hodí :))






My outfit:
H&M t-shirt, jacket
Converse shoes
Bershka  shorts
Olympus handbag
Daniel Wellington watches

You May Also Like

2 comments

Těším se na všechny Vaše komentáře :)