Zoo date


Krásný začátek nového týdne!

Abych Vám ho trošku zpříjemnila, mám tu pro Vás fotky z vysluněné a pohodové neděle. Dneska má být venku ještě krásně, tak si nezapomeňte užít jeden z posledních hezkých dnů, než zase bude chvíli jenom zima. Tohle střídání počasí už mě hrozně rozčiluje. Jeden den mám sukni a tričko a druhý bych zas mohla vytáhnout zimní bundu. Achjoo.

Pokud chcete tip na fajn rande (v našem případě dokonce dvojrande), tak Vám určitě doporučuju zajít si do zoo, protože ať už to zní ohraně jakkoli, tak je to fakt bezva výlet. Projdete se, popovídáte si, jste na čerstvém vzduchu a ještě se přitom společně můžete smát malým opičkám, které dokážou skočit až několik metrů. A nezáleží na tom, kolikrát jste už zoo viděli, záleží jen na tom, jestli je otevřená expozice surikat. Protože surikaty jsou nejlepší!:D A zrovna při naší návštěvě byla expozice samozřejmě zavřená, protože komu jinému by se taková věc mohla přihodit než zrovna mně, že jo:D

Jinak už je to druhý outfit, který přidávám s touhle skvělou bundičkou z Aliexpress, takže pokud Vás někoho taky zaujala, koupíte ji kdyžtak tady a zrovna dneska ji mají ve slevě, takže neváhejte.

Co vy a zoo, byli jste už letos?:) A kam rádi jezdíte na výlety vy?





Fotka do rodinného alba - rodiče mi vždycky tvrdili, že dupu jak bizoni :D




My outfit:
Primark skirt
Aliexpress jacket, choker
H&M crop top
Converse shoes
Zara handbag

You May Also Like

5 comments

  1. Nádherné fotografie a outfit :) Musel to byť výborný zážitok :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky.... já moc ráda chodím do zoo, většinou chodíváme na Velikonoce :) loni nám to nevyšlo, takže doufám, že letos už půjdeme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý outfit :) V sobotu jsme sebrali celou rodinku a taky se podívali do zoo. I přesto, že většina z nás byla dospělých jsme si to perfektně užili :) A jak tak koukám, vy určitě taky ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek s nádhernými fotkami. ♥ Ono takové dvojrande v zoo nemusí být zrovna nejhorší nápad. :)
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)