Pink jacket


Tak jo, vážně jsem tentokrát váhala, jaký dát titulek. Mohlo to být buď "Proč jsem sakra pořád bílá jako stěna" nebo "Pink jacket". Nakonec jsem z estetických důvodů zvolila variantu č. 2, i když si myslím, že ten druhý sedí teda rozhodně víc.

Tím se dostáváme k problému dnešního dne. Jak mám sakra zařídit, aby mě ta žlutá koule (jo, já vím, že to není úplné koule, ale rozumíme si ne?) na obloze přestala ignorovat? Ať se nastavuji jak chci, tak prostě ani známka nějakého malého spálení, natož opálení. Včera za mnou přišel přítel, že je trošku spálenej na hrudi, tak co to má být jako? On se vůbec nějak nevystavuje a stejně si ho sluníčko najde?:D Takže, jestli má někdo z Vás nějaký trik (tip na nějaký super produkt - klidně i fakt dobrý opalovák, co nedělá skvrny - pozn. jsem děsně nešikovná) na to, jak se lépe opálit a nebýt pořád takhle bílá, tak sem s ním prosím!

Od stěžování si se přesuneme k outfitu, který byl focený tenhle víkend - tenhle nádherný víkend, kdy se počasí opravdu vydařilo a kdyby bylo pořád už jenom takhle, tak bych si asi nestěžovala. Celý víkend jsem se snažila si užít naplno a vůbec se neotravovat myšlenkou, že bych se měla aspoň trochu něco učit. To se povedlo :D V sobotu jsme vstávali celkem brzo (asi protože jsme nešli v pátek pít) a jako první si zašli na naši oblíbenou snídani do mekáče - poslední dobou se z toho začíná stávat tradice, to je asi tím, že máme obchoďák opravdu blízko :D Potom jsme se vydali do centra na Anděl, kde mi Milda nafotil tyhle fotky - stálo mě to dost přemlouvání a otrávených obličejů, ale nakonec se celkem povedly:) Potom jsme si dali salátek v Delmartu a vyrazili jsme na chalupu, abysme si trošku užili přírody a maličko se opálili (asi nemusím dodávat, že se to moc nepovedlo). Večer jsme se vrátili do Prahy a nečekaně zamířili na Náplavku, kde se večer sešla snad celá Praha. Dokonce i můj oblíbený Strongbow Red berries měli v My Národní vyprodáný. To se mi snad ještě nestalo :D I neděli jsme si skvěle užili, ale to patří zase do jiného článku :)

Jak jste trávili první, už skoro letní, víkend vy? :)

P.S.: Boty jsou zatím asi opravdu bílé, jinak si nedokážu vysvětlit, že jsou na každé fotce tak přesvícené:D

Jo a P.S. 2: Dneska vychází první díl 5.série Prison Breaku, koukáte na to někdo?:D:)





My outfit:

Aliexpress jacket, sunglasses
Bershka skirt
H&M croptop
Converse shoes
Daniel Wellington watches

You May Also Like

12 comments

  1. Krásný outfit <3 já už jsem si na to že jsem jako smrtka radši přestala stěžovat, to už snad ani nemá cenu :D v létě se vždycky smažim o 106 a jsem ráda když se trochu opálím, život je nespravedlivej no :D na prison break nekoukám, vůbec to neznám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si asi nepřestanu stěžovat nikdy, jsem taková věčná stěžovatelka :D :D jinak děkuju:)

      Vymazat
  2. Moc pěkný outfit, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta bundička je perfektní ♥ Taky by mě docela zajímalo jak se mám opálit. Návod na spálení do barvy rajčátka mám zmáklej, ale jen jednou bych chtěla mít tu krásnou hnědou barvu :D Teplý, slunečný víkend jsme si užili, tak nám to teď počasí pěkně vrací :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Vau! takéto veci sa dajú nájsť na aliexprese? Paráda! Veľmi ti to pristine :)

    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas tam jsou super věci, ale je to risk no, nikdy pořádně nevíš, co Ti pošlou:D A děkuju:)

      Vymazat
  5. Kdysi bylo prioritou, aby byly ženy světlejší, můžeš si připadat urozenější... :D Ale ne, sdílím podobný problém. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný outfit a krásná bundička, takovéhle barvy mám ráda :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Jeeej tak tento outfit je naozaj skvelý! Veľmi ti to na fotkách pristane :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)