Dej šanci starým kouskům



Krásné odpoledne,

všimli jste si? Konečně mám zase po delší době nový design. Řekla jsem si, že by to chtělo zase něco nového a takové trošku dospělejšího, minimalistictějšího (nikdy by mě nenapadlo, že zrovna tohle slovo bude tak komplikované, dokonce víc než slovo komplikované). A když už jsme u toho minimalismu, dnešní článek bude právě o něm.

Poslední dobou se to hrozně rozmohlo a už je to vlastně podobně in jako být vegan. Na rozdíl od veganství (#nohate) vidím pro sebe v minimalismu smysl. Já byla (a do jisté míry pořád jsem) hrozně velký sběratel - všeho možného a hlavně oblečení. Nedělalo mi problém nakupovat pořád nové oblečení, kolikrát bez rozmyslu, a pak je třeba ani moc nenosit. Od té doby, co jsem zaplnila značně velkou vestavěnou skříň, která by někde stačila pro celou rodinu, jsem si řekla, že už to asi nebude úplně normální. A zrovna v tu chvíli přišla Marťa se svojí minimalistickou výzvou a Kejt s další výzvou #dejsancistarymkouskum. Minimalistická výzva je ještě asi další level minimalismu, ale šanci starým kouskům bych přece dát mohla, ne? A tím se dostáváme k dnešnímu outfitu. Tahle riflová bundička totiž byla v mým šatníku přes 6 let - a přes 3 roky nespatřila světlo světa. Až do teď (samozřejmě byl outfit nafocen asi před 14 dny, opravdu si teď nevykračuji v téhle bundičce). A po ty 3 teplé dny, které nám byly seslány, aby nás namlsaly a pak zase přišla tahle hrůza, jsem ji nosila pořád. Nehledě na to, že tohle moje nové triko k riflové bundičce úplně vyzývá. Doufám, že takových kousků objevím ve svém šatníku ještě hodně a ty, které neobjevím, ty prodám na Vinted, protože chci, aby můj byteček začal pořádně dýchat. Hezky z plných plic. 





My outfit:
Levi's shirt
H&M jeans jacket
Converse shoes
Stradivarius jeans
Primark sunglasses
Zara handbag
Daniel Wellington watches

You May Also Like

8 comments

  1. Anetko, čím dál krásnější :) Ivča P.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný outfit, sluší ti to :) i staré věci jsou dobré :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekná si, všetko ti pristane a vyzeráš v tom skvelo. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Bundička je krásná :) Já se ted na minimalismus také trochu zaměřila, ale ještě mám před sebou dlooouhou cestu :) ale v týdnu se mi povedlo alespoň naházet nějaké věci na vinted, některé už ted dokonce putují k novým majitelkám, tak mám radost :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, ten outfit je úžasnej, jednoduchej a pohodlnej, přesně tak jak to mám ráda i já :) Mimochodem to počasí mě pořádně štve :(

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)