Brunch with Braun


Ve středu dopoledne jsme se s Evčou zúčastnily skvělé akce od Braunu, která byla zorganizována jako brunch spolu s představením nových produktů. Akce se konala v úžasných prostorech Černé labutě až úplně nahoře, takže nebýt toho nevlídného počasí, mohly jsme si udělat krásnou fotku s výhledem na Prahu. Jsem ale ráda, že zástupci firmy Braun nám jaro připomněli aspoň v podobě mých milovaných tulipánů, kterých bylo v prostorách plno.

Dozvěděla jsem se spoustu novinek v oblasti epilace a péče o tělo a nejvíce mě asi zaujal přístroj na IPL epilaci a jeho klouzavý mód - to znamená, že přístrojem jenom pomaličku přejíždíte po pokožce a on co dvě sekundy snímá vaše chloupky a odstraňuje je. Pokud chcete mít do léta úplně hladké nohy a nemít žádné starosti s holením, tak teď je zrovna ta ideální doba na to začít. Dále nám ukazovaly nové epilátory a taky kartáčky na čištění obličeje a vytrhávání jemných chloupků - ten jsem dokonce dostala jako dárek, takže Vám dám určitě brzy vědět, jak jsem s ním spokojená.

Celou akci jsme s Evčou zakončily příjemnou masáží, která mě celkem nastartovala a dodala energii na zbytek náročného dne, stejně jako výborné občerstvení, které bylo na akci připravené. Tímto bych chtěla firmě Braun poděkovat za milé pozvání :)












You May Also Like

7 comments

  1. tak to musela byť skvelá akcia :) navyše ti to veľmi veľmi pristalo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Oooo bože ♥♥ Za prvý, tobě to moc slušelo, a za druhý- celkový vzhled té místnosti je totálně úžasnej :) Musela to být super akce :)

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
  3. Akcička od Braunu musela být podle fotek povedená! :-) Krásné fotky, celou akci sis musela určitě kouzelně užít :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Akce vypadá moc zajímavě a tobě to na fotkách sluší :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)