Photo diary: March 2017 I.


První jarní Náplavka, jupí!

Rozhodla jsem se, že tyhle články budu zase dělat nadvakrát, protože někdy je těch fotek opravdu dost a já Vám k nim vždycky ráda i něco napíšu, takže si myslím, že takhle to bude lepší:)

První půlku března jsem měla dost na pilno - začala mi zase škola (kam teď opravdu poctivě chodím),  mám novou práci, a proto se většinou domů vracím až za tmy, takže nějak teď vůbec není čas na focení outfitů, což mě mrzí, protože tyhle typy článků jsou dost oblíbené a mě je baví pro Vás fotit a sepisovat. Snad tedy zas bude čas a něco nafotím :)

Už jsem taky pocítila první přítěže toho, že nebydlím v centru - když mám školu od 10 do 12 a pak zase až od 4, tak jsem prostě nějak líná jezdit zpátky domů a pak zase do centra. Zůstávám tedy většinou v knihovně (protože venku je na mě prostě ještě zima) a potom, když se vrátím domů v 8 hodin, tak jsem opravdu vyčerpaná a šla bych hned spát. Doufám, že se tohle se zlepšujícím počasím taky zlepší. 


Konečně přichází ten čas, kdy budu trávit spoustu času na balkóně. V nejbližší době už plánuji zajít do Ikei a koupit si nějaké posezení a trochu si to tam zútulnit. A hlavně tam vysázet spoustu kytiček!
Máte nějaké tipy, kde sehnat (jinde než v Ikee) něco pěkného na balkon? Nebo tipy, co jiného si tam ještě pořídit?


Konečně i v Boleslavi začínají provozovat pěkné kavárny, kde se nekouří a vypadá to tam hrozně blogersky :D Takže, jestli někdy pojedete do Mladé Boleslavi, určitě se nezapomeňte stavit v kavárně Nejen kafé. Navíc tam mají opravdu výborné cappuccino.





Jak říkám no, hodně času trávím teď v knihovně. Ještě bych se tam třeba mohla učit a ne koukat na seriály a bylo by to opravdu užitečné :D



Sice se nikdy nechce fotit, ale když už, tak aspoň pořádně zapózuje :D


Jestli jste ještě neviděli můj "new in" článek, tak se podívejte sem. Třeba tenhle cardigan jsem si pořídila v Pull & Bear :)


Články o knížkách Vás podle statistik moc nebaví, takže je budu zařazovat buď do photo diary a nebo do nového typu článků "Co mě potěšilo...". Ale o Aristokratce už jsem Vám psala tady.




Knížku Továrna na sny už mám taky dočtenou a jsem z ní nadšená (jak jsem předpokládala, že budu). Líbilo se mi, že to byla kombinace vyprávění zážitků, sem tam nějaká věc k zamyšlení a celkově to bylo všechno podané tak pohádkově, že jsem si opravdu chvilkami přála být zas ta malá holka, běhat u babičky a dědy na zahradě, jezdit s rodičema po výletech, hrát si s bráchou na všechny ty bláznivý hry, co jsme si kdy vymysleli (podle mě by si ostatní děti myslely, že jsme se zbláznili, protože my si nehráli na pejsky, my si hráli na vězení a na firmy) a být bezstarostná.


Vyhodila jsem svoje opravdu velký lásky. Tyhle tenisky jsem měla snad čtyři roky a asi to byly moje nejvíc nošený boty vůbec. Děkuju a snad ještě někde posloužíte!:)



Jojo, neznám asi výstižnější citát :D



Tulipány hrozně miluju (čehož jste si už asi všimli na mém instagramu), ale když je dostanete od někoho, milujete je ještě o trochu víc :)



Tak jo, myslela jsem, že jsem se své závislosti na seriálech zbavila. Ale asi moc ne. V letošním roce jsem dokoukala všechny díly, které mi chyběly u Pretty little liars a Originals, dokoukávám poslední sérii Vampire diaries, taky koukám na 4. sérii Prison Break (už ať je 5. prosím!) a v neposlední řadě se neskutečně těším na nové díly Orange is the new black. Kdo v tom je se mnou?:D:)



Po dlouhé době jsem byla konečně v divadle. Konečně jsem ho překecala, aby se mnou na něco zašel :D Byli jsme v Mladé Boleslavi na divadelním představení Byl to skřivan, které má být humorným pokračováním Romea a Julie, kdyby neumřeli. Představení je převedeno vlastně do dnešní doby a ukazuje problémy a realitu některých dnešních manželství po 30 letech. V představení vystupuje i Shakespeare, který ale zůstává novou dobou neposkrvněn, a proto tam narazíte na dva úplně odlišné dialekty. Mně se představení líbilo, ale je pravda, že možná trochu kazí původní romantický příběh, když k němu přidává trochu (trochu více) reality.


Kromě divadla jsme taky v sobotu zašli na ples mého gymplu, takže vlastně takový kulturní víkend. Dal nám ale pěkně zabrat, v neděli jsme totiž moc produktivní nebyli, pokud se 8 dílů Prison Break a 2 díly Vampire diaries nepočítají jako produktivní den :D





To, že si teď tak často dělám smoothies, to vůbec neznamená, že žiju nějaký zdravý životní styl. Vemte si například tenhle recept - 2 banány, hrstky jahod, plnotučné mléko, bílý jogurt, kokos a hromadu cukru navíc! Jupíí :D


Tenhle budoucí víkend bude dost náročný, ale neskutečně se na něj těším, snad budu moct fotit a potom Vám tady všechno zdokumentovat. Tak se těšte :))

A ten další víkend se chystám do Bratislavy, máte pro mě někdo nějaké tipy, co určitě nevynechat?:)

You May Also Like

6 comments

  1. krásne fotky :) ja už sa tiež teším, ako budem čoskoro tráviť veľa času na terase, a hľadám nejaké vhodné sedenie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky. :) V poslední době jsem si taky moc zamilovala tulipány a dneska jsem si jedny koupila. :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, ale i článek. S těmi věcmi na balkon máme stejný problém. Také něco hezkého sháním, chci mít letos pěkně vyzdobený balkon, ale chci něco originálnější než IKEA, tak kdybych na něco narazila, tak se ozvu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)