Education is the key to success



Vzdělávání.

Když se řekne tohle slovo, nejspíš se většině z Vás vybaví spousta domácích úkolů, nekonečné hodiny proseděné na zbytečných přednáškách a učení se nazpaměť věcí, které Vás nezajímají a zřejmě Vám ani nikdy k ničemu nebudou (ikdyž Vám učitelé tvrdí opak).

To pro mě není vzděválání. Vzdělávání jsou pro mě věci, o které se zajímám, které mi něco dávají do života a kterým se chci v budoucnu věnovat. Každý se rád vzdělává v něčem jiném a ať už se vzděláváte v čemkoli, tak je to jenom dobře. Protože, jak řekl sám velký Sokrates, člověk je moudrý, až když přizná, že ví, že nic neví.

V dnešní době existuje spousta zábavných forem vzdělávání, které ho lidem zpříjemňují a ulehčují. Proto už v dnešní době výmluva typu "nemám na vzdělávání čas, chodím každý den do práce" je opravdu jenom výmluva. Jezdíte v práci hodně v autě? No výborně, můžete si koupit CD s anglickými frázemi a poslouchat ho za jízdy. Trávíte v práci hodně času na počítači a když nemáte co dělat, tak prostě projíždíte facebook? A co se místo toho zaplatit nějaký online kurz, který zase o něco rozšíří Vaše obzory?:)

A právě kvůli tomu píšu dnešní článek. Už hodněkrát jsem narazila na webovou stránku vímvíc.cz a projížděla jsem si jejich kurzy, které jsou zaměřeny na spoustu oblastí lidského života. Mě osobně nejvíce zaujaly kurzy marketingové, kurzy jak psát blog a taky kurzy o copywritingu. Když jsem dostala možnost si jeden kurz vyzkoušet, neváhala jsem a rozhodla jsem se pro kurz Jak psát blog, kam se lidé vracejí v zástupech. Nejdříve jsem byla pesimistická a myslela jsem si, že se nic nového nenaučím, a že si akorát tak zopakuji něco, co už jsem dřív někde slyšela. Ale mýlila jsem se. Jelikož je kurz zařazen do několika krátkých videí, tak to ani není časově náročné. Získala jsem spoustu užitečných tipů, na které se teď při psaní blogu snažím soustředit. Podělím se s Vámi o ten, který se mi nejvíce vryl do paměti - Nejvíce záleží na první větě. Pak už si můžete psát víceméně co chcete. Ale první věta článku musí vždycky zaujmout. 

No, pro dnešek už bylo dost hlubokých myšlenek, tak už Vám jen napíšu pár slov k outfitu. Fotily jsme ho s Evčou v jednom z posledních teplých dnů a podle pohledu z okna se podobně letního outfitu dočkáte asi až tak v květnu. Zvolila jsem tentokrát svoji v poslední době velmi oblíbenou kombinaci black and white a barvy akorát trochu rozbila modrými converskami a pruhovanými hodinkami DW. 

Jak se Vám outfit líbí? A co říkáte na server Vím víc?







My outfit:

Stradivarius glasses
H&M shirt, shorts
Converse shoes
Michael Kors wallet
Woodies.cz watches
Primark bra

You May Also Like

3 comments

Těším se na všechny Vaše komentáře :)