Photo diary: May 2016


Krásné odpoledne,

konečně jsem píšu nějaký článek. Ani nevíte, jak jsem se těšila, až si na tohle najdu chvilku volného času. Jak asi tušíte (protože nejsem určitě první, kdo o tom píše) - mám zkouškový! :/ Proto tu teď nejsou žádné články a asi to ještě chvíli nebude lepší. No každopádně článek s fotkama za květen je samozřejmost, pro ten jsem si musela chvilku volného času prostě najít. Jsou to moje nejoblíbenější články a podle Vašich reakcí asi i Vaše. Tak už dost kecání a pojďme se podívat, co s sebou první "letní" měsíc přinesl :)






První, co jsem chtěla udělat, až bude konečně hezky, byl výlet na Petřín. Otravovala jsem s tím už asi měsíc dopředu, takže jsem nakonec přítele překecala. No, vzhledem k tomu, že bylo ten den opravdu abnormální vedro, do kterého jsem se ještě nestihla aklimatizovat, skončil náš velevýšlap asi po 200 metrech na prvním volném místě na trávě. Nevadí, příště to zkusíme znovu!








Hned další den jsme podnikli s kamarádama další výlet a to do zoo do Dvora Králové. Já naladěná ze soboty, kdy bylo venku naprosto krásně, jsem se vyletnila - hezky kraťásky a tílečko...no, litovala jsem toho asi tak 10 sekund po tom, co jsme vylezli z auta. Co se týče zoo, tak je určitě menší než ta pražská, ale pokud máte už tu v Praze okoukanou, tak i tahle zoo je super volba.







V květnu jsem taky (jako každá Aneta, nečekaně) měla svátek. Že dostanu od přítele tolik skvělých dárků, to jsem opravdu nečekala :) Miluju všechny věci, které mají krásný design a mezi TOP designové věci bych určitě zařadila tenhle květinový box, který naprosto zbožňuju (a to, že ho mám plný foťák asi všechny chápete :D)

Jo a P.S.: Knížka P.S. od Ani Geislerové je naprosto super, doporučuji!






Možná by mi někdo měl vysvětlit, že když vidím na někom něco hezkého, co mu opravdu sluší, tak to neznamená, že to bude slušet i mně. Přesně tohle se mi stalo s lacláčema, které jsem si zkoušela už asi v 5 obchodech a vždycky jsem z každého obchodu odcházela s oživenou vzpomínkou na Bořka stavitele, ale nevzdávám se, v sobotu se chystám do Primarku a jestli tam to nevyjde, tak už asi nikde.




Jídlo, jídlo a zase jídlo. Chystám na červen další recenzní článek o místech, která jsem navštívila. Jinak na fotce nahoře vidíte malinový cheesecake, který dělala moje šikovná teta. Taky se v červnu chystám na první Food blog market, tak se můžete těšit na reportáž :)






Lidi můžou na Dnes nosím tisickrát psát, že NY čepice jsou mainstream, má je každá, je to trapná a já nevím, co ještě... Nechápu, co je na tom vytáčí. Když nám to nevadí, že je má spoustu lidí, tak je to snad naše věc ne? Navíc kdyby kluci měli (jakože většina nemají) dlouhé vlasy a měli zrovna #badhairday určitě by kšiltovku ocenili a bylo by jim jedno, jestli je to NY nebo Adidas. Jo a argument, že ani beztak nevíme, co to NY znamená je podle mě fakt absurdní - zkuste se na ulici zeptat kluka s tričkem se znakem Ralpha Laurena nebo s mikinou A&F, jestli vědí, co je to značku.
Sakra, zas jsem se musela rozčílit, ale už mě ty komentáře fakt otravují! :D (#takjenecti #kazdymapravonanazor #alenemusitehovyjadrovatstokrat #amen)



A na závěr přináším to nejlepší a to nejhorší na květnu. Na nejhorším se nás asi shodne víc a za mě nejlepší zážitek určitě Bloges Boat market, který byl ze všech bloges marketů nejpovedenější! Více fotek a report k akci bude v sobotním článku :)

Jo a na snapchatu jsem jako anett18, jsem tam teď dost aktivní, tak přidávejte :)))

You May Also Like

5 comments

  1. ta ruzova kabelka na prvni fotce je MK? ta je naprosto bozi! a kdyz jsme u tech znacek asi budu trapna ale co je za znacku NY? ja fakt nevim :-D jinak pekny fotky. dvorskou zoo mam taky moc rada. ja mam teda rada snad kazdou zoo ale tak .. :-D jo a vse nejlepsi dodatecne k svatku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Opäť skvelý článok a o fotkách už ani nehovorím, skvelý blog! :)
    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
  3. krásne fotky, tá kabelka a hodinky!závidím :) a komenty na dnes nosím si vždy rada čítam :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moj najoblubenjsie druh clanku krasne fotky ale hlavne tie ruzicky v tej krabici absolutne spicove :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky! :) Bože aj tie ružičky :3 :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)