Lunch & coffee foodie tip

Ve středu jsme si s Evčou z Evaheartslife udělaly takový příjemný odpočinkový den. Nejdříve jsme si zašly na oběd do Donna Pizzeria na Karlově náměstí, pak na kafčo do oblíbeného I need coffee!, které je poblíž, a nakonec jsme celý den ještě zakončily na tiskovce k akce Děkuji maminko, o které jsem Vám už psala tady.

I need coffee!

Pokud máte rádi opravdu dobré kafe a zrovna pobíháte někdo v centru Prahy, pak Vám určitě doporučuji si zajít do téhle malé kavárny Na Moráni, poblíž Karlova náměstí. Kavárnička je opravdu malinká - odhaduji, že víc jak 12 lidí se tam nevejde, ale za to je to opravdu příjemné prostředí s velmi milou obsluhou. Kromě výborného kafe se můžete těšit také na latté art, které bude určitě skvěle vypadat na fotce na instagramu (a co je pro blogerky důležitější?:D). Jediné, co bych tedy tomuhle místu vytkla je asi sezení, protože není úplně nejpohodlnější a ani není moc prostoru na odložení věcí, ale to je jenom detail, který se dá určitě překousnout.






I need coffee Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

 Donna Pizzeria

Když se blogerky rozhodují, kam zajdou na pozdní snídani, může to trvat klidně celé dopoledne. Proto jsme nakonec tedy zašly rovnou na oběd a ani tohle rozhodování nebylo nejrychlejší. Původně jsme si našly Pizzerii Carlo, která je taky na Karlově náměstí, ale cestou jsme narazily na Donna Pizzerii, která se nám zvenku zamlouvala, a tak jsme zašly tam. Bylo zhruba kolem oběda a tak bylo opravdu plno a číšnici měli opravdu co dělat. Ani to je ale nemlouvá od jejich chování - nejdříve se nás slečna přišla asi pětkrát zeptat, jestli už máme teda vybráno a potom, co jsme dojedly, k nám hned přišla paní s účtem a skoro nás z restaurace vyhodila. Pokud si tedy potrpíte na příjemnou obsluhu, tak tohle místo nedoporučuji. Pokud Vám ale stačí výborné jídlo, pak sem určitě zajděte. Já jsem si dala domácí malinovou limonádu, která byla asi nejlepší, co jsem kdy měla, a k tomu špagety aglio olio, na kterých jsem si taky skvěle pochutnala. Věřím, že mimo dobu oběda, kdy to není tak hektické, tak je obsluha vstřícnější a příjemnější. Určitě jsem ještě někdy zajdu, abych to zjistila :)



Jaké zajímavé místo, kde jste se dobře najedli, jste v poslední době navštívili vy? :)

You May Also Like

8 comments

  1. Skvělý článek i fotky! :)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super článok :) Peknučké fotky :) Kaviareň vyzerá super! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Já kafe nepiji, ale i tak mám ráda kavárničky...Oblíbila jsem si takovou v jednom dvoře na Uhelném trhu. Ta je naprosto krásná, jak venkovní sezení, tak vnitřní provedení, navíc je obrovská! Jen si nevzpomenu na jméno :/
    Obsluha dělá vždy nejvíce, jídlo může být skvělé, ale stejně máte z celého podniku pak nepříjemný dojem.
    Pěkný článek!
    -EVA
    Rainbow Journeys

    OdpovědětVymazat
  4. Tak z tohoto článku mám zase hlad :D
    máš ale pravdu - když se člověk rozhoduje, kam zajít na oběd/zákusek, vždycky uběhne minimálně půlhodina. Nebo aspoň já to tak mám :D rozhodování je moje nejhorší stránka :(

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky... Super článek! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  6. Kávička vyzerá naozaj úžasne ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)