Brandnooz box: April 2016

Poslední dobou jsem docela milovník jídla. Což jsem nikdy nebyla, spíš naopak. Byla jsem velký odpůrce jídla a když jsem měla něco sníst, bylo to pro mě spíš utrpení než potěšení. Vše se ale tak nějak změnilo (což zaznamenala i váha, bohužel:D:/) a poslední dobou jím víc a víc. Dokonce jsem ochutnala jídla, o kterých jsem si říkala, že je v životě neochutnám - tatarák a sushi. A překvapivě to nebylo tak hrozné. I když na losos jsem stále názor nezměnila - fuj :D

No ale teď už k tomu podstatnému - brandnooz box. Nevím, jestli jste už o něm někdy slyšeli nebo ne, pokud ne, tak se podívejte na jejich stránky, kde se dozvíte víc. Jedná se v podstatě o box s jídlem, často s nějakýma novinkama, který Vám jednou za měsíc přijde domů. Cena celého boxu je cca 279 Kč a je to tedy o hodně výhodnější, než kdybyste si každou věc zvlášť kupovali. Navíc se také máte každý měsíc na co těšit. Já tenhle pocit zbožňuji - když mi přijde balík a já celou dobu v práci nebo ve škole myslím jenom na to, jak přijdu domů a rozbalím ho. To mě asi nikdy neomrzí!:)




Co na mě teda v boxu čekalo? Hned na úvodní fotku jsem vybrala věc, která mě potěšila z celého boxu nejvíc (hned po tom pivu samozřejmě :D), protože výrobky Alpro jsem chtěla už hodně dlouhou dobu vyzkoušet, takže jsem na to zvědavá. Kromě časopisu Dieta a letáku s popisem produktů na mě v boxu čekalo celkem 11 věcí, které mi většinou udělaly velkou radost. Popravdě musím říct, že o některých produktech jsem neměla ani páru, k čemu se používají a byla jsem v tu chvíli opravdu vděčná za toho průvodce:D




Začneme tedy pitím. Kokosové "něco" (měla by to být náhražka smetany na vaření) jsem Vám už představila. Dále na mě v boxu čekala desítka Krušovice, která má speciální obal k mistrovství světa v hokeji a taky vitamínový sirup s příchutí grapefruitu a liči od Korunní, kterého jsem si zatím v obchodě ještě nevšimla, takže předpokládám, že se jedná o nějakou novinku.




Věci, které mi udělaly opravdu velkou radost, jsou retro bonbony Pedro, brusinková ovesná kaše od Dr. Oetkera a nová svačinka od Bebe "Na měkko". Zatím jsem ochutnala ovesnou kaši, která byla naprosto fantastická a určitě si ještě nějakou koupím a taky Bebe svačinku, která mi taky zachutnala.

Já kafe moc nepiju, a proto asi Nescafé 3in1 věnuji rodičům, kterým určitě poslouží lépe. Brambůrky  Chio chips s příchutí barbecue jsem sice zatím neochutnala, ale vůbec se nebojím toho, že bych je nesnědla. Jak jde o slané (a i o sladké), tak sním téměř všechno.

Rajčatový dip, jedlá želatina a staročeské sypání jsou přesně ty věci, o kterých jsem skoro nikdy neslyšela, nikdy je nekupovala a jelikož nejsem žádná velká kuchařka, tak ani nikdy nepoužívala. Tyhle tři věci asi také spíše daruji mamce, protože bych je sama nevyužila.


Celkově mě tedy box mile překvapil a víc jak polovinu věcí určitě využiji a zbytek udělá radost zase někomu jinému. Pokud jste si box ještě nikdy neobjednali, tak do toho určitě běžte, protože si myslím, že vždycky Vám tam přijde něco po chuti. Já si box určitě objednám znovu, takže čas od času tu určitě najdete nějakou další recenzi :)

Zkoušeli jste někdy Brandnooz box? Jak jste byli spokojeni?:)

You May Also Like

6 comments

  1. Objednávala jsem jednou a byla jsem velmi zklamaná :-( ale když to vidím, možná ještě v budoucnu někdy vyzkouším. Ála

    OdpovědětVymazat
  2. O tomto som už počula, ale zatiaľ skúsenosť nemám... dosť z vecí, ktoré v ňom boli nemôžem, nesmiem alebo nemám rada... ale Alpro by ma potešilo.

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Brandnooz box jsem si jendou objednala a byla všem celkem spokojená. Tenhle měsíc se mi box moc líbí :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)