Spring fashion tips

Shirts with pocket details
Košile jsou hitem, který asi jen tak z módy nevyjde. Ale taková košile s velkou kapsou (a nebo třeba rovnou dvěma) je teď hodně populární a najdete ji téměř v každém obchodu s oblečením. Já jsem si tu svoji vysněnou koupila ve Stradivarius na Pankráci, kde mají opravdu velký výběr. Líbí se Vám? Máte nějakou?:)

Patches

Tak tohle je opravdu bláznivý trend, který se nám znovu po pár desítkách let vrátil. Mně to přijde naprosto super, mám moc ráda takovéhle "retro" věci, ale co se tak setkávám s názory ostatních, tak ne každý na to má stejný pohled a většině lidí to přijde už moc crazy. Jaký pohled máte na tenhle trend vy?

Bomber jacket



Tohle ani není nějaký nový trend, už na podzim ho hodně z nás nosilo, ale já si ho zamilovala na tolik, že ho tu teď stejně musím zmínit. Největší výběr těchto bundiček měli asi taky ve Stradivarius (pořád tam pár kousků mají, pokud ještě nějakou sháníte), odkud ji má snad opravdu každá druhá, ale to neberu jako mínus, protože se alespoň můžeme navzájem inspirovat, co k tomu nosit a přece jen na každém ta bundička vypadá trochu jinak.



Cropped jeans a slip on boty

Nechápu, jak je to možné, ale cropped jeans jsem zaznamenala pořádně až letos a opravdu se mi zalíbily. Pořídila jsem si jedny černé kožené v Mangu a hned se zařadily mezi moje top 3 džíny. Nejvíce se mi líbí, když mají džíny ještě nějaký zvláštní detail - jako např. zip dole u nohou, který je hezky ozvláštní.  Navíc jsem si ještě v  Mangu koupila slip on boty, které k tomu krásně sedí. Téhle kombinace si poslední dobou všímám víc a víc, a i proto jsem to zařadila do dnešního článku. 

You May Also Like

9 comments

  1. Z týchto trendov som podľahla len košeliam... Mám ich niekoľko a ešte si minimálne jednu kúpim (:

    http://www.danielainthelibrary.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám moc ráda bomberky, hlavně v bordový a khaki barvě:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ja som na jar už vybavená len tie nášivky mi ešte chýbajú :/ Zatiaľ nemám žiadny taký kúsok, ale chcela by som také jeany :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi pěkný článek, košile se mi líbí, ale až v poslední době :) Předtím jsem je nikdy moc nenosila a ted je miluji... ale žádnou s dvěma kapsičkama nemám :( asi budu muset napravit!:D:)

    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovědětVymazat
  5. Druhá a třetí košile je přesně dle mého gusta, ale ještě jsem v obchodě neobjevila žádnou, která by mi seděla :(
    Slip on boty zabírají velkou část mého botníku a pořád bych chtěla další, protože tak pohodlnou obuv člověk jen tak nenajde :)


    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  6. Košile s kapsičkami nejsou nic pro mě. Nejpohodlnější kousek jsou slip on boty :-)
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  7. Botyky jsou dost fajn, přemýšlím, že zkusím chytnout nějaké výprodeje a zkusím chytit nějaké třeba tady https://www.eobuv.cz/panske/polobotky/sneakersy.html Máš nějakou značku, kterou bys mi mohla doporučit? Moc díky!

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)