OOTD: H&M recycle week




Miluji práci hostesky. Nesnáším práci hostesky. Tak už se konečně rozhodni!

Když mi přišla smska z agentury s nabídkou práce na týdnu recyklace pro H&M, hned jsem si řekla, že si musím najít nějaký volný čas a alespoň jeden termín vzít. Už jen kvůli tomu, že je to pro H&M, můj oblíbený obchod. Říkala jsem si, že mě tahle práce určitě bude bavit, ale je pravda, že to už jsem si párkrát o nějakých akcích myslela taky a jak jsem potom litovala...

Týden před akcí jsem byla pozvána do H&M showroomu na vyzkoušení oblečení, které budu mít při akci na sobě. Jupí, H&M showroom, tam jsem se vždycky chtěla podívat! Přijdu tam, zazvoním, otevře mi paní, která zrovna telefonuje a já si hned všímám, že má na sobě parádní kousky z H&M, které mě hned oslovily! Celé prostory showroomu jsem přesně takové, jaké jsem si je představovala - stylové, útulné a plné oblečení se spring/summer kolekcí.

Dozvídám se, že každý den budu mít jiné oblečení a když mi ukazuje, co bych měla mít na sobě, mám z toho velkou radost. Jsou to sice kousky, které bych si normálně nikdy nekoupila, ale ráda si na sebe občas obléknu něco crazy, co normálně nenosím. Opravdu jsem se v tom cítila dobře. Paní mi ještě pochválila moje stříbrné lásky (které mi už po několikáté zníčily nohy, ale určitě si na sebe brzy zvykneme), které se k oboum outfitům parádně hodily. Z návštěvy jsem měla super pocit a potěšilo mě, že jsem si oblečení před prací mohla vzít domů. S plnou H&M taškou jsem si pochodovala přes Václavské náměstí, na obloze svítilo sluníčko a já jsem si říkala, jak malé věci dokážou zlepšit náladu #littlethingsmeanalot.

Jeden z těch outfitů bych Vám dneska ráda ukázala (u toho druhého jsem usoudila, že je na mě přece jenom až moc crazy, můj předchozí dojem byl asi způsoben tím nadšením z showroomu). Byla to sukně (která byla sice úplně mimo můj styl a i přesto mě zaujala), béžový rolák a krásná tmavěmodrá vestička, která se mi ze všeho oblečení líbila nejvíc. Doplnila jsem to svými stříbrnými botičkami a brýlemi, protože skoro celý den svítilo sluníčko (a i přesto byla šílená zima a já jsem opravdu chvílemi litovala, že jsem na nabídku kývla).

Akci World recycle week pořádá H&M téměř na celém světě a myslím si, že se jedná o skvělý projekt. Během celého roku můžete do H&M nosit své staré oblečení a na oplátku za něj dostanete slevové kupony (tento týden jich dostanete 2x víc). H&M potom oblečení roztřídí na nositelné a nenositelné, nositelné potom prodá v secondhandech a výtěžek jde na dobročinné účely a zbytek oblečení se zrecykluje a znovu využije. Takže pokud Vám doma leží spousta starého oblečení, tak šup šup přetřídit a odnést do H&M.

Jinak za fotky děkuju své skvělé spolupracovnici Marii :)





H&M vesta, sukně, rolák, brýle
Calzedonia silonky
C&A boty

You May Also Like

16 comments

  1. Moc Ti to sluší :) konečně slečna, co má ráda fotbal ! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super outfit... a o tej akcii som čítala, len som nevedela, akú veľkú zľavu môžeme dostať.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. tiež som pokukovala po tých botičkách :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nedivím se, že ti chvilkama byla zima, ale moc ti to sluší :)

    Já minulý víkend uklízela ve skříni a velkej pytel jsem hodila do kontejneru na oblečení, nějak jsem o této akci netušila no :D :)


    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA


    OdpovědětVymazat
  5. O tomhle projektu H&M vůbec nevím, ale je to supr :)
    Stejně tak supr je i tvůj outfit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gorgeous outfit, Aneta! Love how you combined it with those gorgeous silver sneakers. Thank you so much for dropping by my place and leaving such a nice comment. Already followed back on GFC #165 Please keep in touch.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  7. To je inak super, že si dostala takúto príležitosť! :) Hostesing je fajn :) Ja som tiež v agentúre a možno si niekedy pofrflem, ale uvedomím si, že je to práca, kde sa narobím minimálne a ešte ma aj baví. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. That's breath taking
    ________________________________
    Kisses from http://www.ivoryinspo.com/

    OdpovědětVymazat
  9. love this! i really love it when the brands i love do actually care too. way to go H&M! and way to go for participating :)


    http://notjessfashion.com/bali-high

    OdpovědětVymazat
  10. Milujem H&Mko, ale tento outfit ma až tak neoslovil, za to topánky sa mi nesmierne páčia.

    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Thanks for the nice post

    Packers and Movers Lucknow Will Ensure Tension-Free Move

    Ready to move? Request free quotes today!

    Packers and Movers Lucknow @ http://www.shiftingguide.in/packers-and-movers-lucknow.html

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)