New in | beauty and fashion

Krásné odpoledne,

při přemýšlení, co napsat do dnešního článku, jsem si uvědomila, že už jsem dlouho nepostovala žádný new in článek, a proto tu pro vás dneska jeden mám. Vybrala jsem do něj věci, které mi za poslední dobu udělaly největší radost a myslím, že to můžou být i skvělé tipy pro vás.

Jako první bych Vám ráda představila 2 věci, které se objevily na mém podzimním wishlistu a já si je stihla během pár dnů koupit. Prvním z nich je trenchcoat, který jsem už opravdu dlouho sháněla a pořád jsem nemohla narazit na ten, ve kterém bych si nepřipadala jako Sherlock Holmes. Ale teď už jeden konečně mám a jsem z něj naprosto happy. Pořídila jsem si ho ve Stradivarius, což je pslední dobou jeden z mých oblíbených obchodů. Druhým mým podzimním must have byl waterfall blazer. To byl taky trošku oříšek, neboť jsem stále narážela na takové s třásněmi a ty mi připadaly moc indiánské a to se mi nelíbilo. Nakonec ten pravý objevila maminka v Bershce, a ikdyž ho původně koupila pro sebe, tak myslím, že se o něj se mnou ráda podělí :D :)



Další z věcí je tahle skvělá cestovní taška Nike, kterou jsem původně "vůbec" nepotřebovala, ale po pár mých cestách do Prahy, kdy jsem po rukách nesla několikery tašky, tak rodiče usoudili, že cestovní taška bude opravdu nutnost. A jak krásně se mi od té doby cestuje! :) Navíc jsem se do ní zamilovala a teď už nevím, co bych bez ní dělala.


Už dlouho si říkám, že nutně potřebuji vybělit zuby. Četla jsem spoustu recenzí a nakonec jsem se rozhodla pro bělící gel White pearl, který je dostupný v drogeriích DM. Jsem na něj moc zvědavá a určitě se dočkáte i recenze. Navíc jsem využila Dnů Marianne a k nákupu nad 300 Kč jsem dostala tuhle skvělou puntíkovatou taštičku, kam se mi všechny věci na bělení vejdou.


Externí disk je jedna z hlavních blogger essentials, bez debat! Můj starý exterňák mi sice ještě sloužil, ale začínal se pomalu a jistě zaplňovat a taky mi už často z počítače vypadával. Když mi tatínek vybral tenhle zlatý z limitované edice od WD, tak jsem neodolala a už je můj. Má 2 tera, takže si myslím, že mi vydrží docela dlouho.


V neposlední řadě je tu moje nová nejoblíbenější rtěnka Color & Care od Astoru. Koupila jsem si ji ke své MK kabelce, ke které mimochodem parádně ladí, ale poslední dobou ji nosím snad úplně ke všemu. Je to odstín 204 Fuchsia passion.



Tak a to je všechno. Jak se Vám tenhle typ článků líbí?:)


You May Also Like

20 comments

  1. Skvělé úlovky, kord ten trenchcoat je nádherný :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek a blog.!!
    Můžu se zeptat kde a za kolik sis koupila Olympus Pen a jaký máš model? Přemýšlím taky o koupi..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olympus PEN E-PL7 14-42 mm, asi za 17 000 na megapixel.cz, můžeš ho mít i za 14 000, ale to je pak k němu takový větší objektiv a už to není tak praktické a hezké :)

      Vymazat
  3. Ten trenchcoat je fakt moc krásný taky nějaký už delší dobu sháním.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten trenchcoat je naprosto boží! Taky bych si takový chtěla pořídit :) Růžová taška se mi taky moc líbí a rtěnka má krásnou barvičku :)

    Bio aroma roll-on Sladké spaní

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné oblečení. Rtěnky Astor mám taky moc ráda :-)
    Pozdravuj Prahu

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kabátky jsou maprosto perfektní!!

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mě nejvíc zaujal ten "waterfall" blazer, v jiné barvě bych ho určitě brala taky! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ráda tenhle typ článků. :) Pořídila sis super věci. Pobavil mě Sherlock Holmes a indiáni. :D Ta taška je opravdu krásná. :) A těším se na recenzi bělení zubů. Taky už se do toho chci dlouho pustit, včera jsem si shodou okolností o tom něco zjišťovala a raději se nejprve půjdu poradit se zubařkou. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  9. trenčkot vyzerá skvelo, presne taký by som brala aj ja :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. ta rtěnka se mi moc líbí :) určitě více takových článků!:)<3
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné věcičky :) nejvíce mě asi zaujal ten waterfall blazer :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  12. Externí harddisk je must have hlavně pro blogerky, které ujíždí na seriálech. Já už ho mám zaplácanej jak fotkama, tak seriálama. :D A rtěnka je krásná. :)
    http://www.slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Skvelé úlovky. Aj ja si plánujem kúpiť nejaký externý disk, pretože mám ntb zaplnený a už nejde ako má. Krásny rúž :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Krásne vecičky, veľmi sa mi páči to sako :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  15. Tak mě se teda strašně moc líbí ta rtěnka, jsem na ně trochu zatížená. Krásný odstín. A trench coaty zbožňuju, jenom mi vadí, že v obchodech není k sehnání černá klasika. Musela jsem si ji objednat z asosu, a už tak se po nich rychle zaprášilo.. :)
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)