August favorites

Tak už i mě to dostalo a rozhodla jsem, že pro Vás každý měsíc napíšu a nafotím (později asi i natočím) oblíbence za daný měsíc. Některé kategorie jsou stejné jako na ostatních blozích, ale některé jsem si tam přidala sama, aby to bylo také v něčem trochu jiné. Kategorie se budou asi každý měsíc trochu měnit, ale o kosmetiku nebo oblečení určitě nepřijdete :)

1. BEAUTY PRODUCT


Tak tohle byl teda úlovek! Hydratační rtěnku z Yves Rocher jsem dostala zadarmo, díky tomu, že jsem přivedla do obchodu dalšího člověka k registraci. A od té doby jsme nerozlučná dvojka. Dělá krásnou barvu, rty krásně hydratuje a vypadá fantasticky. Jen škoda, že se tak lehce smývá, ale to se dalo čekat, není to klasická dlouhotrvající rtěnka :)

2. PIECE OF CLOTHES


Poslední kus v obchodě, schovaný za dalšími věcmi a je MŮJ! Chápu, že se tyhle skvělé bomber bundičky vyprodaly tak rychle. Stála necelou tisícovku a mám z ní hroznou radost. Poprvé jsem ji viděla u Terky na blogu Adela & Tessie, kde mě hned na první pohled zaujala. Už, aby se pořádně ochladilo :)

3. BEST DAY(S) OF MONTH



Tuhle kategorii jsem zatím na žádném blogu ani videu neviděla, ale je možné, že jsem ji přehlédla. Jaký byl můj nejlepší den v měsící srpen? Bylo jich tolik, že opravdu bylo z čeho vybírat a vůbec jsem se nemohla rozhodnout, který vybrat. Nakonec tu mám pro Vás dva. Jeden byly moje narozeniny, které jsem si maximálně užila a už jsem Vám tu o nich několikrát psala a druhý oblíbený den byl, když do Prahy přijel FC Baník Ostrava na zápas proti Spartě. Sice Baníček prohrál a odjel bez bodu, ale jinak jsem si ten zápas a i všechno okolo parádně užila.

4. FOOD TIP


29.8. jsem se jako hosteska zúčastnila festivalu Barevná devítku, o kterém jsem nikdy předtím neslyšela. Konal se v parku Podviní a jednalo se o mezikulturní festival, kterého se účastnily země z celého světa a prezentovaly se svoji hudbou, jídlem nebo nějakými symbolickými výrobky. Já jako velký milovník Argentiny jsem zabrousila k jejich stánku, kde jsem si dala grilovaná žebírka, která chutnala naprosto fantasticky. Taky jsem si vzala letáček na jejich restauraci v Praze, kam určitě brzo zajdu.

5. BOOK OF THE MONTH


Tuhle knížku mám už asi od začátku prázdnin a ikdyž jsem ji stále nedočetla, tak Vám ji chci doporučit, protože je vtipně napsaná a skvěle se u ní odreagujete. Autorkou je americká blogerka a novinářka Jenny Lawson, která opravdu prožila život plný zážitků (některé Vás budou opravdu šokovat) a nestydí se napsat ani o těch nejtrapnějších.

6. FAVORITE THING


Tak tohle bylo asi docela jasné ne? Ikdyž za tenhle měsíc by se dalo najít spoustu věcí (kabelka MK, piknikový koš, voňavka Jimmy Choo), tak jsem sem musela dát fotku svého miláčka, díky kterému si teď blogování užívám ještě víc a tahám ho naprosto všude. Myslím, že tenhle foťák byl vytvořen přímo pro blogerky, protože přesně vystihnul všechny jejich potřeby. #olympuspen #mujolympus

7. FAVORITE MAGAZINE ARTICLE


Poslední kategorie se bude týkat časopisů, protože jsem jejich velký milovník. Pravidelně si každý měsíc kupuji Joy, Cosmopolitan a občas i Marianne a Fashion Club. V srpnu mě nejvíce zaujal fotočlánek s moji oblíbenou herečkou Ruby Rose, kterou určitě znáte ze seriálu Orange is the new black, který je poslední dobou mým absolutně nejvíc oblíbeným! Článek je ze zářijového Cosmopolitanu, kde se na titulce objevila všemi oblíbená Sarah Jessica Parker.

You May Also Like

17 comments

  1. Tak ta bunda je naprosto boží! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta bomber bundička je úžasná! Já už se taky neskutečně těším až se trochu ochladí, protože jsem si v poslední době koupila spoustu krásných věcí na podzim. :D :) Jinak ta knížka mě zaujala, kupovala jsi ji normálně někde v kamenném knihkupectví nebo jsi ji objednávala přes internet? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mmm, sakra, ta hydratační rtěnka, parádní barva! Hehe, taky miluju svůj blý olympus. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek! Oceňuju hlavně tu poslední kategorii, vážně originální :))

    OdpovědětVymazat
  5. Bunda je vážně nádherná:) Jinak na tu rtěnku v tužce YR se chystám, už se nemůžu dočkat, až si ji také pořídím:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  6. Ta rtěnka v tužce vypadá skvěle. YR zbožňuju, ale vůbec jsem v létě nestihla popadnout nějakou kámošku, třeba i násilím, že tuhle tužtičku prostě potřebuju :D
    www.iamclarella.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Dodatečně všechno nejlepší! :)
    Ani mi nepovídej o Olympus Pen :) Ty foťáky jsou úžasné! Zrovna minulý týden jsem si pořídila model epl-6 a nemohu být spokojenější. Tvůj je tuším sedmička, pokud se nepletu... Vypadá rozkošně (nevím, jak jinak ho popsat) :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Připojuji se k opožděným gratulantům :)*
    Ten foťák je naprosto úžasný :3 Já si teď koupila od Nikonu a strašně se těším, až budu fotit ♥
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    U mě na blogu je Giveaway, byla bych ráda, kdyby jsi se zapojila :)

    OdpovědětVymazat
  9. tú jednotku som chcela spáchať aj ja, ale vôbec nikoho som do YR nemohla dostať :(
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mam tieto chubikove ruze strasne rada :)

    Pozyvam na GA o serum na rast rias :)) http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. Pastelku na rty od Yves Rocher taky zbožňuji a svůj Olympus už nedávám z ruky.

    OdpovědětVymazat
  12. Pastelku Yves Rocher mám a létě byla moje nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pastelku Yves Rocher mám a létě byla moje nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)