Falda de mis sueños


...neboli SUKNĚ MÝCH SNŮ. K téhle sukni, kterou uvidíte v dnešním outfitu, se váže velmi dojemný (:D) příběh. K osudnému shledání došlo 2.6. 2015 Na Příkopech v Bershce. Zamilovala jsem se do ní už z dálky a nedokážete si představit mé zklamání, když jsem zjistila, že už ji mají jenom ve velikostech M a výše :( Nicméně 3.6. jsem do Prahy jela znovu a nedalo mi to, abych se na ni nezašla znovu podívat. Co kdyby náhodou přišla velikost S? No...nepřišla. Ze zvědavosti jsem si ale vzala velikost M a šla si ji zkusit. Jakž takž mi seděla, i když se mi zdálo, že mi trošku odstává. Prostě jsem si vsugerovala, že přece nemůžu mít velikost M, že je to blbost. Nechala jsem si zavolat do Letňan i na Chodov, jestli ji náhodou nemají tam. Neměli! 5.6. jsem jela na Chodov s rodičema. Říkala jsem si, že třeba tu sukni přehlídli a nějakou tam ještě budou mít, ale to jsem se opět mýlila. Mamka mě přemluvila, ať si koupím aspoň tu velikost M, že mi ji nechá zmenšit. Tak jsem tak udělala, celá nadšená, že budu mít sukni doma. Když jsem si ji doma zkoušela, tak mi nějakým zázrakem najednou padla (pořád si říkám, že tam mají asi špatné číslování a určitě je to ve skutečnosti velikost S) a teď už je z nás nerozdělitelná dvojka! <3

Po dojemném romanťáku, který by ve filmové podobě určitě získal Oscara, bych Vám ráda ještě řekla pár slov k outfitu. Byla jsem fotit se skvělou blogerkou Jituš, které tímto děkuji za fotky, protože fotí opravdu moc pěkně :) Mít za kamarádku blogerku je fajn, zajímají ji stejné věci a máme se o čem bavit:) Je tady nějaká blogerka z Mladoboleslavska nebo z Prahy, která by měla chuť někdy někam zajít?:) Třeba fotit nebo cokoli jiného :) A teď už tedy zpátky k outfitu. O sukni jsem vám už řekla, k ní jsem si vybrala tenhle jednoduchý černý crop top, který se hodí ke spoustě věcí a je to jeden z nezbytných basic kousků na léto. Na to už jsem jen nahodila džínovou bundičku, která nakonec nebyla potřeba, protože bylo moc hezky a na nohy jsem si vzala svoje momentálně nejoblíbenější vysoké boty, které jsou neskutečně pohodlné a vydržím v nich chodit opravdu dlouho.
 
Bershka skirt
H&M crop top, jacket
Humanic shoes

You May Also Like

21 comments

  1. Nádhera:) vypadáš fantasticky!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tá sukňa je božská :O
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezká sukně, sluší ti :) Nejvíc se mi líbí 4. fotka od konce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, takoví přátelé jsou fajn. Taky bych ráda, třeba jednou. ((: Jinak se slečně povedly a tobě to náramně sluší! ((:

    OdpovědětVymazat
  5. super postavička! :) tá sukňa sa mi veľmi páči

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší :) ta sukně je opravdu božská.

    Lucky Winner 2/2

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit a ta sukně je dělo, ale moc mi k tomu nesedí ty boty a moc se mi nelíbí ty silonky v otevřených botách. Jinak moc ti to sluší:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se k tomu ty botičky líbí a silonky jsem měla, protože jsem myslela, že bude zima :(

      Vymazat
  8. ta sukně je nádherná a ty máš na ní prostě super postavu! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sukňa je naozaj pekná, dobre ti sedí :) a v Bershke naozaj majú trošku iné číslovanie, mne tam tiež nesedí moja bežná veľkosť a musím ísť vždy do väčšej ;)

    Blonďavá Potvora-GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama a že je chyba na jejich straně :D :)

      Vymazat
  10. WOW!! Fabulous outfit!! That skirt looks soooo good on you! You are gorgeous and I love your smile! You have amazing legs!! :) First time to your blog. Great work!

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)