Decoration wishlist

Krásný večer :)

Dneska jsem si pro Vás připravila takový malý wishlist, který se týká dekorací. Jak už jsem Vám několikrát říkala, poslední dobou jsem celkem zapálená do věcí týkajících se zdobení interiérů. Pokojíček už mám ale tak přeplněný, že už se sem opravdu žádné nové dekorace nevejdou, tak chci využít svého stěhování do Prahy a nějaké si pořídit. Každý den mě k tomu víc a víc motivuje Pinterest a Weheartit, kde už snad nic jiného než vybavení interiérů neprohlížím. Nejvíce se mi líbí takový ten severský minimalismus- bílé zdi, jednoduché ale zajímavé doplňky, nic přeplácaného. Na ty bych se opravdu asi mohla koukat celý den. Zároveň také zbožňuji roztomilé blbůstky jako např. růžovobílá brčka z dolního obrázku. Tomu většinou neodolám. Pár věcí jsem si teď nedávno pořídila v Primarku (tady můžete kouknout na HAUL) a mám z nich ohromnou radost (hlavně z termosky a z chlupatého srdíčkového polštářku). To bylo tak na úvod a teď se tedy pojďme kouknout, co na svém wishlistu mám :)


1. Chlupatý polštářek - Tenhle wishlist jsem vytvářela ještě před svoji návštěvou Primarku, takže tohle už si můžu odškrtnout. Polštářek je naprosto úžasný a mám teď místo plyšáka na usínání. 

2. Cedulky - "Laugh every day" je skvělá pozitivní cedulka, kterou bych si jednou přála doma mít. Tyhle cedulky jsou zajímavou a poměrně novou dekorací, která může pobavit, motivovat i zlepšit náladu každý den. 

3. Kytičky - Ty jsou na mém wishlistu prakticky neustále. Miluje je. Miluju, jak mi rozzáří pokoj, jak jsou fotogenické, jak mám pokaždé lepší náladu, když se na ně podívám. Moje nejoblíbenější jsou tulipány, i když jsou teď poměrně okoukané a kupuje si je snad každý- tulipánová mánie útočí! Škoda jen, že vždycky tak rychle zvadnou :(

4. Pruhovaná brčka - Další věc, kterou mám na seznamu díky Pinterestu. Ale já si prostě nemůžu pomoct, když vidím, jak skvěle v těch smoothies vypadají!:) Jako blázen do růžové by se mi samozřejmě nejvíc líbily ty na obrázku :)

5. Stojan na kartáček - Dřív jsem si to asi nějak neuvědomovala, ale kartáček mám vždycky ve skleničce nebo v nějakém kelímku, ale to už se mi dávno přestalo líbit, takže momentálně hledám změnu. A ten z prvního obrázku je opravdu kouzelný a ideální pro dva O:)

6. Svíčky - Po kytičkách další věc, která je na mém wishlistu neustále. Jsem takový menší sběratel svíček. Nejvíce jich mám doma z Ikey, ale už také z Primarku nebo z F&F home. Nejhorší je, že ty "hezčí" je mi líto zapalovat, takže se mi doma postupně hezky množí :D :)

7. "Old school" hrníčkový set - Tohle asi nebude oficiální název, ale já nevěděla, jak jinak to nazvat. Přijdou mi trošku jak z retro doby a to je asi to, co mě na nich nejvíce zaujalo a taky samozřejmě ten tvar. Kam se hrabou normální hrníčky na tenhle parádní set :)

8. Obrázky Paříže - Protože je to asi nejfotogeničtější město a protože to tam zbožňuji. K tomu není potřeba něco dodávat :)

You May Also Like

9 comments

  1. Ten polštářek je úžasnej! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný wishlist :) ja sa práve chystám prerábať izbu, tak hľadám inšpiráciu, že ako si to urobiť podľa predstáv :) máš na blogu pekný design :)

    http://apairoffriends.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. skvelý wishlist :) chlpatý vankúšik chcem aj ja už nejakú dobu hádam sa mi podarí si nejaký kúpiť čím skôr :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)