New in | home decor 0.1


Jak jste si asi všimli, poslední dobou nestíhám moc pravidelně přispívat. Je to hlavně kvůli tomu, že se učím na přijímačky na vysokou školu a za chvíli si k tomu ještě přidám věci k maturitě, takže do konce května to zřejmě asi bude jenom horší. A nebo naopak!:D Budu dělat všechno možné než se učit, takže možná se tu dočkáte velké aktivity:D No, uvidíme...

Dneska jsem si pro vás připravila článek s novými dekoracemi, které jsem si za poslední dobu pořídila. Jelikož jsem tenhle týden byla v Ikee, kde si prostě nikdy nedokážu nic nekoupit, tak jsem se rozhodla Vám o tom napsat. Navíc se mi rozrostla moje sbírka štětců a tak jsem nutně potřebovala ten bílý  ozdobný "květináček", který má sice téměř každá blogerka, ale já to naprosto chápu, protože je prostě úžasnej a vypadá bezvadně!


První tedy začnu s něčím, co jsem si pořídila na eshopu Poštovnézdarma. Jedná se o větší květináč, který ale vypadá naprosto stejně jako ten, který jsem si pořídila na ty štětce, akorát je tedy větší, takže ho budu používat opravdu jako květináč. Na rozdíl od toho z Ikey je plastový, dole má dírky, které propouští vodu a ke květináči je ještě navíc podtácek (no, to zní divně, když mluvím o květináči, ale někdy prostě nemůžu najít to správné slovo). Vypadá moc hezky a je to asi nejhezčí květináč, který doma mám. Akorát je i celkem široký, takže se mi nevejde na parapet (teda vejde, ale tak divně přečuhuje a to se mi nelíbí). Další jeho maličký mínus je, že je celkem průhledný (viz. fotky). Pokud se vám líbí, pořídit si ho můžete tady, mají spoustu barev :)
Ta kytka už má to nejlepší za sebou, ale byla první, kterou jsem si sama pořídila, takže se ji nehodlám vzdát :)
Ale teď už k věcem, které jsem pořídila v Ikee. Hlavní důvod, proč jsem se tam vydala, jsem už zmiňovala výše. Kelímek na štětce je skvělý, je kovový a vypadá prostě úžasně! Nemám k němu nic, co bych mohla zkritizovat. Sami můžete posoudit, že vypadá úžasně. Dále jsem sháněla dekorativní kuličky, které bych si mohla dát do skleničky od svíčky (taky z Ikey!), kterou už jsem dopotřebovala a něco si do toho zapíchávat. Narazila jsem na to už několikrát na instagramu nebo na různých blogách a hrozně se mi ten nápad líbil. Ještě jsem si tam pořídila 2 růžové ručníčky na obličej a brčka do drinků, ale to si určitě každý dokážete představit, takže Vám je fotit nemusím.

 


A nakonec je tu věcička, po které jsem strašně dlouho toužila. Je to taková trošku hipsterská věc, která je teď ale taky hrozně populární. Zavařovací sklenice s brčkem na smoothies z Nanu Nana. Smoothies miluju, ale jsem hrozně líná si je dělat. S touhle vychytávkou je ale má prokrastinace u konce a brzy se můžete těšit na různé smoothies fotky a recepty!:) Stay tuned!

Tady jsem si do sklenice vymačkala jenom pomerančovou šťávu, kterou ale naprosto miluju :)


You May Also Like

9 comments

  1. taku istu kvetinu som si kupila nedavno, a zatial zije :D pekný kvetináčik si jej dala a tu vecičku na smooties chcem aj ja! :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. taku istu kvetinu som si kupila nedavno, a zatial zije :D pekný kvetináčik si jej dala a tu vecičku na smooties chcem aj ja! :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. ta sklenice je vážně super! :)

    na mém blogu probíhá giveaway, byla bych ráda, kdyby ses zapojila: http://jijinka.blogspot.cz/2015/04/giveaway-2.html :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zpetne mi maturita prijde jako nic, ale taky jsem z toho byla cela nervozni az jsem zjistila ze jsem uplne prvni ze tridy :D A nakonec to bylo mozna lepsi.. Ted na VS to jsou teprve masakry, Zlata maturita !

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé..ty květináčky jsou super. V ikee se teďka prodávají i v růžové a zelené barvě, tak nad ním taky uvažuju:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  6. Ten květináč z Ikei mám taky v plánu si koupit, ale nevím, kdy, protože se mi do ikei zatím nechce jezdit :D A mimochodem tu zavařovací sklenici mám taky, akorát zelenou. Je strašně super! :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  7. V ikei sa dajú nájsť naozaj krásne veci ♥ super článok :3

    OdpovědětVymazat
  8. Aj ja ten kvetiniáčik/ svietnik z Ikei používam na štetce, vyzerá to super a mám vo väčšom aj kefy na vlasy :) skvelá dekorácia

    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)