Prom night: Dancing till you can

...Tancuj, dokud můžeš! Tanči, to udýcháš...! 
Hodiny právě odbily osmou a mně už budí můj nejvěrnější kamarád od Apple, který nepřestává zvonit, dokud ho nevypnu a konečně nevstanu. Během 15 minut se na rychlo připravím (asi si dokážete představit, jak jsem vypadala, když jsem byla v takovém časovém pressu- na makeup prostě nezbyl čas) a vyrážíme se spolužákem na ranní latté, které nám pomůže se pořádně probrat :) Mmm, latté macchiato s karamelovým krémem :) Výborný!
V půl desáté už stojíme před školou a snažíme se nastrkat všechnu tombolu a výzdobu do aut a přejíždíme do kulturáku. Tam už se naplno věnujeme výzdobě k tématu Cesta kolem světa, která se nám opravdu povedla (oprava: ostatní se věnují, já pobíhám kolem a fotím :D)
Po ozdobení kulturáku se jdeme posilnit do nedaleké pizzerie a holky se potom vydávají každá svým směrem- ke kadeřnici, kosmetičce nebo třeba na nehty. Já jsem si zašla ke své kadeřnici a nechala jsem si udělat takové lehké vlny:) Moc se mi ten účes líbil, protože takové vlny si sama většinou neudělám, ale nikomu nezávidím to rozčesávání po natupírování a po lakování :D:/ Malovala jsem se doma sama a výjimečně se musím i pochválit, že se mi to docela povedlo :) Použila jsem oční linky od Miss Sporty, řasenku Scandaleyes a novou rtěnku Unlimited Colour od The One v barvě Infinity rose, která je opravdu skvělá :)

Kolem 5 už jsem připravená a mamka mi pomáhá obléct se do šatů (holky, šaty se šněrováním jsou zlo!:D) V 6 už vystupuji z auta u kulturáku a hned při vstupu si kupuji tombolenku. Tentokrát jsem měla štěstí a dokonce byly dvě výherní (nutno poznamenat, že výhru jsem někde nechala ležet a někdo se hned chopil příležitosti!:D:/). Oficiální program zahajuje školní sbor a potom už je náš nástup následovaný klasickým šerpováním :) Myslím, že zbytek tady není třeba zmiňovat, protože každý určitě víte, jak to na plese chodí :D (a jak moc se pije:D). Ještě bych ráda vyzdvihla parkourové vystoupení našeho spolužáka, kterého jsem se jako "oběť" účastnila a bylo to naprosto skvělý!:D (fotka dole). Po plese jsme měli ještě zařízenou afterparty, kam už nás bohužel dorazilo míň, ale i tak jsme si ji skvěle užili :) 



Musím přiznat, že jsem se v šatech cítila jako princezna :) A byl to skvělej pocit!
Rodina se asi nezapře :D Bráška :)

Ještě přidávám outfit z afterparty :)
T-shirt Tally Weijl
Shorts Bershka

Jak se Vám reportáž z plesu líbila?:) A už brzo se můžete těšit na další reportáž- tentokrát z módní retro přehlídky!:)

You May Also Like

17 comments

  1. Perfektní článek❤️ *N

    OdpovědětVymazat
  2. Mala si nádherné šaty, verím, že si si ten deň užila najviac ako to len šlo :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou vážné dokonalé! :-) a ty vlny se kadeřnici fakt povedly, je fakt že takhle by si to doma udělal málokdo :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych v takových šatech chodila nejraději furt :) slušelo ti to

    OdpovědětVymazat
  5. jeee kde jsou ty doby... od myho maturaku uplynulo uz... hodne let :) moc ti to sluselo, krasny saty a super uces, bozi :)

    zvu vsechny na probihajici projekt, je to neco na zpusob reality show, smirovani oblibenych blogeru, kdyby to nekoho zaujalo, budu rada, kdyz se zapoji :) http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/10/jak-si-ziju-projekt.html

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsi opravdu krásné šaty! Nedivím se ti, že jsi se cítila jako princezna, protože ty jsi fakt tak vypadala ♥ :)

    http://just-girly-thing.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. krásný fotky:) strašně ti to slušelo:) Uplně se už těším na muj vlastní ples který mě čeká příští rok jak tak vidím ty fotky:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek, jsi strašně krásná :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  9. Moc Vám holky děkuju za krásné komentáře! :) <3

    OdpovědětVymazat
  10. Opravdová princezna, fakt krásné šaty.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, na fotkách seš úplná princezna :) Mooc Ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  12. Hotová princezna! Ty vlnky Ti mooooc sluší.. doufám, že jsis ten večer užila! :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)