White tee obsession

Přeju krásný večer :)

Dnes tu pro Vás mám článek o mé staronové posedlosti. Určitě to znáte, pořád si kupujete nová trička, ale stejně jich pořád nemáte dost. Jednu dobu jsem si byla schopná koupit 5 triček měsíčně pár měsíců po sobě. Pak jsem to na chvíli omezila a teď je to tu zase! :D Tentokrát jsem ale přišla s trochu konkrétnější závislostí- jsem ujetá na jednoduchá bílá trička, třeba jenom s nápisem, nebo s jednoduchým obrázkem. Naštěstí bude letos bílá barva v módě- teda, ona je v módě každý rok, je to taková nesmrtelná barva, stejně jako černá, ale letos to bude něco extra! Proto jsem si pro Vás připravila článek s trochou módní inspirace, kam Vám přidám bílá trička, která jsem si koupila a také wishlist těch, které se mi líbí a ještě by se mi třeba hodily O:)


Jako první jsem pro Vás vybrala trička od známé blogerky Sincerely Jules :) Jsou docela drahé, ale líbí se mi jejich jednoduchost a zároveň elegantnost. I když je pravda, že nápis "Célfie" je už docela okoukaný :) Ještě přidávám dvě fotky z jejího instagramu.
I obyčejné tričko dokáže vytvořit zajímavý outfit :)

Další tři trička, které se mi moc líbí :) První je Zootu a ty další dvě z H&M- nejvíce se mi líbí to prostřední, ne jen kvůli jednoduchosti, ale také kvůli střihu, není upnuté, ale spíše takové volné a to se mi líbí :)

Tady jsem vytvořila jeden takový outfit, který se mě osobně moc líbí. Hrozně jsem si oblíbila high-waisted šortky s pěti knoflíkama a taky černé klobouky, o nichž jsem Vám psala v článku- Elegantní černé klobouky. Outfit bych doplnila šedým cardiganem, jeden takový podobný jsem si nedávno koupila v Zaře asi za 500 Kč :)
Tady ještě přidávám další trička pro inspiraci :) Nejvíce se mi líbí to prostřední- mám ráda, když je nápis takhle orámovaný, jedno takové podobné tričko mám (fotka dole).
A tady už moje trička. Nejsou to všechny, ale tyhle patří mezi mé oblíbené. Tričko na obrázku nalevo je z Tally Weijl a nejvíc mě na něm zaujal styl písma, tričko nahoře je se španělsko-anglickým nápisem "Let's fiesta like there is no mañana" a jelikož španělštinu zbožňuji, tak bylo rozhodnuto a třetí tričko už jsem komentovala- líbí se mi ten rámeček a taky kombinace černé a zlaté barvy.


You May Also Like

7 comments

  1. Krásné trička já mám poslední dobou v šatníku nespočet černých a šedých triček, ale nejspíše v nejbližší době obohatím šatník o nějaké nové bílé:-) ty s rámečky jsou opravdu krásná.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý výber! Tiež momentálne zháňam nejaké biele tričká - hlavne však tie "neokoukané" a tie je dosť ťažké nájsť. Inak by som ešte do zoznamu pridala tričká z CroppTownu :)

    Fairytale Tea♥

    OdpovědětVymazat
  3. To tričko s anglicko-španělským nápisem je boží :))

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je teď v nové kolekci, takže jestli máš zájem, určitě ho ještě budou mít :)

      Vymazat
  4. Souhlasím, bílá trička jsou nejlepší! :)
    http://polishedandheartshaped.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Super tipy, mam sama cerna, chce to zmenu

    OdpovědětVymazat
  6. Biele tričká mám rada, ľahko sa nimi dá vyjadriť a sú ľahko kombinovateľné, chcem si už dlhšie aj spraviť nejake DIY, ale nemám stále fixky na textil :D The Noela

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)