DIY: How to ripped your jeans

Ahoj,
mám tu pro vás takový rychlý návod na to, jak si udělat díry v riflích :)


Pojďme na to!:)


Co budeme potřebovat?
Džíny (doporučuji spíše nějaké staré, které třeba moc nenosíte, není to zrovna nejjednodušší, a kdyby      se Vám to nepovedlo, tak abyste toho pak nelitovali)
Nůžky
Pinzetu
Trpělivost!!!

  1. Jako první si do riflí uděláme dvě stejně dlouhé díry (doporučuji spíše menšího rozměru ze začátku, je to celkem piplavá práce)

2.  Začněte opatrně pinzetou vytahovat světlé nitky. Nejdříve nejsou skoro vidět, musíte je opatrně povytáhnout, ale dávejte pozor, abyste nevytáhli nitky podélné. Dělejte to postupně a opravdu opatrně. Když se Vám džíny začnou tak divně stahovat, tak taháte za špatnou nitku.

A takhle postupujte několikrát za sebou, dokud nebudete mít džíny podle svých představ :) Také doporučuji dělat spíše na podlaze, než na koberci, protože nitky budete mít opravdu všude :)

Mně se úplně nepovedly, takže jsem ráda, že jsem si vybrala džíny, které jsem moc nenosila. Přikládám sem fotku, abyste si udělali alespoň nějakou představu :)



Možná, že se článek měl spíš jmenovat "How to ruined your jeans" :D:D

You May Also Like

5 comments

  1. Super! taky jsem to zkoušela, vypadá to skvěle! www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé nápad, ale při mé nešikovnosti bych si zničila kalhoty :D Nechápu proč v obchodem jsou takové kalhoty, tak drahé :D

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Super DIY :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)