Podcast: 10 důvodů, proč jet na Erasmus



Hlásím, že si na Spotify/Apple podcastech a teď už i tady na blogu můžete poslechnout novou epizodu podcastu Anetless. Vychází zase po měsíci, což jsem sice původně neměla v plánu, ale jsem ráda, že se držím alespoň nějaké pravidelnosti a doufám, že do budoucna budou vycházet víc často.

V nejnovější epizodě jsem pro Vás shrnula důvody, proč nepromarnit svoji příležitost a jet na Erasmus. Neříkám tím, že neexistují žádné důvody, proč nejet, ale o těch to dneska nebude. Navíc si myslím, že pozitiva jednoznačně převažují a že celý tenhle Erasmus projekt pro Vás může být cenná zkušenost do budoucna - a to nejen z pohledu zdokonalení v cizích jazycích. Pokud Vás zajímá, jaké všechny pozitivní věci na Erasmu vidím já, pusťte si nejnovější epizodu.

I tady na blog Vám ale chci jednotlivé body sdílet, protože někdo třeba preferuje čtení článků před posloucháním podcastů. Nebudu se tu ale rozepisovat, protože k tomu tyhle informační podcastové články nejsou. Je to jen taková ochutnávka toho, co si v podcastu můžete poslechnout.

Jaké jsou tedy moje důvody, proč určitě jet na Erasmus?

1. Zlepšíte se v cizích jazycích

2. Kamarádi na celém světě

3. Zážitky na celý život

4. Osamostatníte se

5. Zjistíte, kdo jsou praví přátelé

6. Prodloužíte si studentský život

7. Budete mít čas na to, co vás baví

8. Cestování

9. Dotace od Evropské Unie

10. Naučíte se dělat kompromisy a být víc tolerantní

Pokud vás zajímá víc a taky si chcete poslechnout závěrečné Q&A, kde odpovídám na vaše nejčastější dotazy ohledně Erasmu, pusťte si novou epizodu podcastu!

You May Also Like

1 comments

  1. Erasmus jsem bohužel za těch 5 let na vejšce prošvihla, ale věřím, že to musí být nezapomenutelná zkušenost! :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)