Mikyna a jedno oblíbené místo z dětství



Minulý víkend mělo být původně hezké počasí (nakonec bylo teda dost mlhavo a celkem zima), takže jsme si naplánovali, že se pojedeme podívat do Liberce do Mikyny (konečně! #kdonebyljakobynezil) a cestou se stavíme na mém oblíbeném místě z dětství - na Hrubé skále.

Já nevím jak vy, ale já když strávím víkend válením, koukáním na televizi a ven se dostanu maximálně tak, když už mám opravdu velký hlad a doma nic není, tak mi pak v pondělí přijde, že jsem si ani neodpočinula. Naopak když alespoň jeden strávím nějak víc aktivně (stačí si jít třeba zaplavat, zajít na fotbal nebo si udělat nějaký pěkný výlet do přírody), tak mám ze sebe o dost lepší pocit a cítím se daleko víc odpočinutá. A přesně takový byl ten minulý víkend.

Ráno jsem Mildu vykopala docela brzo z postele (prý to bylo ode mě pěkně zlý, ale vždyť já to s ním myslím dobře a chci aby si taky pořádně užil den, hihi :D) a kolem 12 jsme vyráželi směrem vstříc zimě, protože i když se to nezdá, v Liberci jsou na tom o hodně hůř než my v Praze/Boleslavi. Náš první cíl byla Mikyna, kam už jsem si přála jet hrozně dlouho. Mohla jsem tušit, že podobné přání měla spousta dalších lidí a volný byl tudíž jeden jediný stůl - ten na chodbě. Už se na mě hrnula vlna negativní energie a celý výlet byl málem zkažený, když najednou přišla paní servírka a řekla nám, že odpadla rezervace asi u toho nejlepšího stolu z celé kavárny. No výborně, právě včas. Objednala jsem si avokádový toast (další moje poprvé!), Milda si dal vajíčka a Pájín si dal nějakou mix mísu (název už si nepamatuju:D). Všem nám moc chutnalo, udělali jsme spoustu fotek a nakonec i kluci museli uznat, že to byl dobrý nápad.

Po vydatné snídani jsme se ještě chvíli projížděli Libercem a Milda nám ukázal proslavené koleje na Harcově, kde chvíli (joo, opravdu jenom chvíli) bydlel. Potom už jsme se vydali zpátky směrem na Prahu a cestou jsme zastavili na Hrubé skále, kde to prostě naprosto zbožňuji a jsem moc ráda, že jsem měla zase příležitost to tam vidět. Vyšli jsme si na vyhlídku, která směřovala přímo na zámek a pak se jen tak procházeli přírodou a taky si udělali první společnou fotku :)

A jaké je Vaše oblíbené místo z dětství, kam jste s rodiči často jezdili?:)






You May Also Like

4 comments

  1. Hrubá Skála je boží! Moje oblíbené místo z dětství jsou buď Poděbrady nebo Josefův důl :)) Jsem zvědavá na to, co ostatní! Do Liberce čas od času jezdím, ale o Mikyne jsem nikdy neslyšela, tak to do příště budu muset vygooglit. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. this looks amazing :D

    https://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat
  3. Jé do Liberce už všichni jezdí spíš za Mikynou než za Ještědem :D :) Mňam, hned bych si ten avokádový chléb dala!

    OdpovědětVymazat
  4. I love allyour pictures!!

    Please visit my Blog!

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)