Photo diary: Summer 2017 I.


Asi jste si všimli, že jsem na přelomu července a srpna nebyla na blogu úplně aktivní. Tím pádem, pořád nechápu, jak se to mohlo stát, JSEM ZAPOMNĚLA NA OBLÍBENÉ MĚSÍČNÍ PHOTO DIARY (jo, někdy je ten caps lock vážně potřeba)! Je mi blbý teda na začátku září dělat shrnutí fotek za červenec, tak jsem se rozhodla, že udělám dva články, ve kterých shrnu celé moje léto, tak snad Vás to bude bavit, protože to bude opravdu nálož fotek a rovnou Vám sem hodím i odkazy na články, které jsem psala o mých letních zážitcích :D:)) No a kdy je přece lepší si připomenout letní fotky a trochu si s nima zlepšit náladu než v tomhle ošklivém zářijovém počasí (píšu to pár dní s předstihem, ale myslím, že to počasí se jen tak zpátky na 30 stupňů nevyšvihne)?



Hned na začátku léta jsme s Mildou objevili nádherný park Podviní, který je ve Vysočanech. Všimla jsem si, že začíná být celkem populární a nejednou už jsem ho zahlídla na instagramu, tak se tam určitě běžte taky podívat, jestli budete mít cestu okolo. Jenom asi zvolte lepší outfit než já, protože žlutá je pro všechen možný hmyz jako červená pro býka.

 

Když Milda musel jet pracovně do Ostravy, neváhala jsem ani minutu a vydala se s ním. Protože prostě Ostrava ♥ Celý článek a spoustu fotek (který mi Milda musel vyfotit), najdete tady :)




O našem výletě za poznáním vinaření jsem psala dokonce dva články  - jeden o Valticích a Lednici a ten druhý o Mikulově a Zaječím. Největším objevem se pro mě stal Turistický deník, kvůli kterému bych teď nejradši pořád někam cestovala, abych měla co největší sbírku a taky co nejvíc zážitků, na které díky tomuhle diáři jen tak nezapomenu.
 
 
 
 
 
 V průběhu července jsme se taky zajeli podívat na vyhlášenou diskotéku Bílý kámen na Macháči a po delší době jsme zas trochu zapařili :)
 
 
Od rodičů jsem dostala dvoje nové botičky (protože už se prý nemohli koukat na ty hrůzy, ve kterých chodím), které oboje uvidíte na dalších fotkách. Jedno jsem sandálky s kamínky z Alda a druhé jsou růžové slipony Tommy Hilfiger (hned na fotce dole).




Tyhle fotky jsou z Milána, kam jsme se s Deny vydaly na výlet. Bylo to moc super a už se těším, až naplánujeme něco dalšího :) Článek přímo z Milána najdete tady a z Monzy pak tady.
  
 Farmářské trhy na Náplavce, kam se celé léto Mildu snažím donutit a nakonec se mu tam líbilo snad víc jak mně :D:)
  
 Na září pro Vás chystám speciální článek s tipama na knížky, tak se těšte :)
  
  





S Evčou jsme se zašly podívat na prvorepublikovou výstavu do Tančícího domu, která tam pořád běží, takže pokud nemáte na víkend žádné plány, určitě Vám ji můžu doporučit. Navíc pak máte zdarma přístup na střechu a kdo by odolal tomuhle výhledu, že jo?:))

Tak to je z první části všechno, kdo doprohlížel/dočetl až sem, tak gratuluju a pomalu už se připravujte na další hromadu fotek :D:))

You May Also Like

9 comments

  1. tá košeľa s kabelkou je perfektná :), ach ja chcem opäť leto
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky, nevím, co chválit dřív :) prádlo, oblečení... akorát to sushi ráda nemám :D ty slip ony bych brala :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemas rada?:D a ochutnala si je nekdy?:D
      Jinak moc dekuju :))

      Vymazat
    2. Jojo, ale nechutnalo mi, nejsem moc na ryby :D

      Vymazat
  3. Kráásné fotky! Un romantico a Milano, miluji to místo (a písničku). Hned bych jela.
    Ejnets v Lisabonu | instagram: EJNETS

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné vzpomínkové fotky! :) Obdivuji tvé dlouhé nohy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)