New shoes, again?


Bylo období, kdy jsem nesnášela nákup bot a kabelek. Bohatě by mi stačily jedny conversky a jedna černá univerzální kabelka. Doba se změnila. Místo nezastavitelného nakupování téměř totožných triček jsem přešla na boty a kabelky. A opravdu si to užívám. Jen bych možná měla začít uvažovat nad rozšířením botníku.

Zkouškový, i když se to nezdá, je období největšího nakupování. Pořád je totiž potřeba se za něco odměnovat - ještě v prváku to bylo za povedenou zkoušku, teď už je to třeba jen za to, že jsem se celý den zvládla učit. Nároky na odměny klesají. Jelikož ale většinu dní sedím doma, nenamalovaná a v pyžamu, tak do obchoďáku se mi zrovna dvakrát nechce (i když ho mám asi 300 metrů od bytu). Co se ale týče eshopů, mám je prolezlý snad všechny. A teď přichází ta část, kdy se vrátíme k nákupu bot - minulý týden byly na Sizeer poměrně velké slevy a já jsem neodolala dalším teniskám. Jsou sice světle růžové, takže absolutně nepraktické, ale jsou tak krásné, že jsem je tam za tu cenu prostě nemohla nechat. Ještě navíc, když jsem se zase rozhodla vrátit na cashbackový portál Plná peněženka, abych na tom svým online nakupování aspoň něco ušetřila. Pokud nevíte, o co jde, tak je to vlastně server, který spolupracuje se spousty eshopama a vy za každý nákup na jednom z těch eshopů dostanete určité procento zpět, které Vám potom Plná peněženka vyplatí přímo na účet. Překvapilo mě, kolik tam za tu dobu přibylo eshopů a dokonce jsem tam našla i ten Sizeer. Z bot, které mě tedy stály asi 1300, jsem zpátky dostala 72 Kč, což mi přijde super. Pokud jste stejně líní jako já (a to byl důvod, proč jsem předtím tenhle server tolik nepoužívala), tak se jednou přemožte a opravdu si tam ten profil zařiďte, protože kdo Vám jen tak dá nějaké to procento z nákupu zpátky? Stačí si jenom otevřít vybraný eshop přes tenhle portál a pak už můžete nakupovat, takže Vám to vlastně nezabere ani žádný čas.

Tak co holky, která z Vás to má během zkouškovýho stejně jako já? :D:)





My outfit:
H&M overalls, shirt
Sizeer shoes
Daniel Wellington watches

You May Also Like

4 comments

  1. Jééj, tie boty sú super. :) Inak si zlatá, pristane ti to. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, mam to stejne. Eshopy už znám nazpaměť. A zatímco dřív byl pro mě nákup bot utrpení, teď neustále po nějakých pokukuju. Outfit ti moc sluší. A ta postava❤

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou super, ale hlavně se mi lbí ty lacláče :)
    Ejnets in Lisbon

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)