Primark HAUL // SS2016




Krásné odpoledne,

na dnešek tu pro Vás mám velmi vyhledávaný typ článku (ikdyž populárnější jsou spíš videa) a to je PRIMARK HAUL. Já osobně Primark miluju, čehož jste si asi určitě všimli, protože takových článků už to bylo víc. Poslední dobou si tam ale spíš kupuji věci do domácnosti nebo kosmetiku než oblečení. Tentokrát jsem si z oblečení pořídila šaty (které tu nejsou, ale určitě v nich brzo udělám nějaký outfit), další slipony, bačkůrky na doma a černý šátek do vlasů, který se musím naučit si nandat, aby to trošku vypadalo (protože to se mi zatím moc nedaří, ale už jsem si zvykla, že jsem na tohle hrozný střevo). Taky jsem si pořídila spodní prádlo, ponožky a silonky, ale to tu asi ani fotit nemusím - kromě podprsenky, která se mi bude hodit k volným topům, kde budou vidět záda (takový top samozřejmě ještě nemám, protože se rozhodně neřídím heslem "kupuj si jen to, co máš s čím zkombinovat" a ne "kup si to, k čemu si musíš dokoupit dalších deset věcí" - #neponaučitelná. 

Z ostatních věcí, které jsem si pořídila, mám největší radost z roztomilých košíčků, které už mi teď zdobí pokojíček. Jeden budu využívat na věci, které potřebuji nafotit do článků a druhý prostě na nějaké věci, které se mi válí různě po pokoji. Další užitečnou věcí, kterou už jsem si v Primarku několikrát koupila, je odchlupovací váleček - tentokrát v krásném zlatém provedení #noažejetokýčovité. A uznejte, co by to bylo za nákup v Primarku, kdybych si neodnesla (další) roztomilý hrneček? A samozřejmě růžový! Taky jsem si pořídila (opět další) plátěnou tašku (opět) s růžovým nápisem, sice jich mám už hodně, ale fakt je využiju. No fakt! Třeba tahle se mnou byla teď o víkendu stanovat na Votvíráku. Mimochodem, chcete článek z Votvíráku? Kromě toho jsem si samozřejmě pořídila nějakou kosmetiku a taky již tradičně spoustu bonbonů, protože je tam mají levné a ještě velký výběr.

Byli jste teď někdy v Primarku? Co jste si pořídili?:)










You May Also Like

18 comments

  1. Primark je skvelý, tiež ho milujem... Presne, tiež sa mi tam veľmi páčia veci do domácnosti a kozmetické doplnky, z oblečenia mám len pár kúskov, zdajú sa mi byť nekvalitné, ale to ostatné je skvelé...

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. mne sa vždy tak páčia veci, ktoré si dievčatí kúpia v Primarku, ale sama si tam nejak nedokážem vybrať :/ krásne veci si si kúpila, hlavne tie košíčky a papučky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Ty košíčky jsou skvělý! Já byla v Primarku v Innsbrucku, ale bylo to šílený a měla jsem málo času. Tak to snad napravím v Anglii :)

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Ty botky jsou skvělé, takové bych také brala! :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  5. tie košíčky sú nádherné a strieborné slip on závidím! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné věci jsi si koupila! :) A článek z Votvíráku určitě napiš, budu se těšit! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Jéééj ten hrnček je prekrásny!♥
    Kúpila si si naozaj krásne vecičky. :)

    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. krásne vecičky. Hrnček je krásny. Hrnčekov nie je nikdy dosť hehe.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  9. Ty košíčky jsou roztomilé. Taky jich doma několik mám - akorát v jiné barevné kombinaci. Jsou neskutečně praktické a pěkně vypadají.:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  10. Já na to oblečení z Primarku moc nejsem, ale na ty věci do domácnosti by mě užilo! Už se tam také musím vydat a nakoupit si nějaké krásné dekorační kousky. Ten hrníček s cupcakem, to by bylo něco pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jeejo same cute veci si si nakúpila! :) PRIMARK mám veľmi rada :) Človek tam nájde veľa funny tričiek na leto dokonca aj s potlačami so seriálov :3 A to je super! :) Takisto aj home sekciu mávajú veľmi peknú :))
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY : partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné věci, ty košíčky bych taky hned brala, tam se dá schovat hodně "důležitých" drobností :D Jinak mě by určitě článek z Votvíráku zajímal :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. A článek z Votvíráku určitě napiš, budu se těšit!

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, za kolik měli ty stříbrné botky? :-)
    http://monizet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)