Where are the spring vibes?



Krásné odpoledne,

minulý týden mě opravdu vyděsil. Sněží? Na konci dubna? Chápu, že není moc originální psát o počasí, ale tohle? Ještě dva týdny zpátky jsem si seděla na Náplavce v croptopu a teď mám zase nosit zimní bundu? Na tomhle outfitu, který jsem si pro Vás dneska připravila, jsem ještě měla zimní bundu a při focení jsem opravdu trochu mrzla. Jsem ráda, že přes víkend se počasí alespoň trochu umoudřilo a už to teď snad bude jenom lepší a lepší, protože už se opravdu těším, až konečně vytáhnu kolečkové brusle, na které se celou zimu těším. 

Co bych tak řekla k outfitu? Většinu věcí jste tady už asi v nějakém postu viděli (vestičku, svetřík a klobouk), co je ale nového, jsou teď moje nejoblíbenější Niky, což jsou asi nejvíc pohodlné boty, které jsem kdy měla a kabelka, která mi trochu připomíná Hermiony bezedný batůžek, protože se toho do ní vejde opravdu hodně, což jsem přesně potřebovala, protože s sebou pořád tahám neskutečně moc věcí (často zbytečně, ale stejně se asi nepoučím :D).

Na jakou letní aktivitu se po zimě nejvíc těšíte vy? :)






My outfit:

H&M vest, sweater
Stradivarius jeans
Lindex hat
Zara handbag
Foot Locker shoes
Woodies.cz watches

You May Also Like

16 comments

  1. V létě bych chtěla nově vyzkoušet paragliding;) Už si na to šetřím, a jinak se nejvíce teším na to TEPLO a SLUNCE, kterých je v zimě nedostatek;) Sluší ti to;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) jinak paragliding chci taky zkusit, tak dej pak třeba vědět, jak Tě to bavilo :)

      Vymazat
  2. Krásne fotky :) Klobúčik ti veľmi pristane :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý outfit.. ted bylo pár dnů tepleji, ale dneska? No byla jsem v šoku, když jsem vylezla z baráku a hned pocítila zimu a déšť :-/

    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovědětVymazat
  4. Ohledně léta se nejvíce těším na cestování bez mrznoucích rukou při jakékoliv aktivitě :D Outfit ti moc sluší, závidím všem, kteří si můžou dovolit tuto vestičku a nevypadají v ní jako medvědi. Já osobně naberu 10 kg navrh, jakmile mám něco podobného :D
    -Eva
    http://rainbow-journeys.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. great look :D

    http://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat
  6. O počasí mi ani nemluv.. celý minulý týden jsem odchidila v kabátu a dneska, když jsem měla skoro celé odpoledně volno a plánovala si nějakou odpolední procházku, tak celý den tak pršelo, že mě myšlenky na procházení se hned přešly.. ale tak snad už brzy tady budeme mít jaro napořád :)
    P.S. Pěkný outfit! :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší! Jinak já se nejvíc těším na dovolenou, protože v úterý odlétám :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)