Photo diary: March 2016

Výlet do České Lípy
"... ty už nevyzuju"


 Krásné odpoledne,

sice je už začátek dubna, ale mám tu pro Vás dneska pravidelný článek s fotkama za uplynulý měsíc. Vždycky hrozně obdivuji blogerky, které zvládají přidávat tyhle články každý týden, protože já to zvládám sotva 1x za měsíc (a ještě s týdenním zpožděním :D). Ale pořád mám v plánu fotit víc a víc, takže snad mi to během těch slunečných dní půjde o trochu lépe. 

Při jedné akci, kde jsem dělala hostesku, jsem se seznámila s Evou (o které jste tu už určitě četli) a byla jsem opravdu hrozně ráda, když jsem zjistila, že je to taky blogerka (protože není nad to mít kamarádku blogerku, se kterou můžete fotit jídlo třeba půl hodiny :D).  Tohle je naše první společná fotka, která měla být sice jenom taková "na památku", ale stejně jsem se rozhodla ji sem dát. Za březen jsme spolu stihly navštívit dvě super místa - Monolok café, kam jsme zašly na brunch a pak ještě Cacao, kde jsem si dala skvělý sandwich. Z dalších #foodietips bych Vám mohla doporučit vinárnu Koštovna u Počtů, která je kousek od metra Vltavská a pokud se tam chystáte zajít někdy o víkendu, tak doporučuji si udělat rezervaci :)

Když už jsme u toho jídla, ráda bych se zmínila o tom, že jsem navázala spolupráci s webovou stránkou (a aplikací) Zomato a dneska se chystám na jednu jejich akci, takže se určitě můžete těšit na report. Pokud jste tedy #foodlovers, tak si tam určitě založte profil, protože mě ta aplikace opravdu nadchla a opravdu jsem tam zatím našla úplně každý podnik, který v Praze je.








Jelikož už konečně začíná být hezky, tak jsem si nemohla odpustit jít si sednout na chvíli na Náplavku, protože to mi opravdu přes zimu hrozně chybělo a navíc to mám asi 10 minut od bytu, takže tam asi teď budu trávit hodně času (asi jako celá Praha :D) - můžete očekávat spoustu fotek. Jo a to víno je tam samozřejmě jenom pro efekt, protože přece nebudeme pít v poledne O:) 





Na začátku března jsem se byla podívat na ples svého bývalého gymplu v Mladé Boleslavi :)
Taky už mám teď konečně s kým fotit outfity (o čemž jsem Vám už určitě psala), takže snad teď bude daleko víc outfitových postů. Víte někdo o nějakém super místě, kde se dají fotit outfity? Ráda bych poznala nějaká nová místa v Praze, takže budu moc ráda za všechny Vaše tipy!:)


You May Also Like

13 comments

  1. love your blog :D

    do you want to follow each other? let me know on my blog :D
    http://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta poslední fotka vypadá umělecky))

    OdpovědětVymazat
  3. Buty *-*
    pozdrawiam cieplutko i zapraszam do mnie, będzie mi bardzo miło jeśli zajrzysz, zaobserwujesz xkroljulianx

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! Krásné fotky! :o :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  5. perfektne fotky a poznam to 1 x mesacne je dost ale moj problem je ze mam pocit ze vacsina fotiek je proste zla
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok a pekné fotky :) Vidím, že máme rovnakú bomberu :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé! Že jsem si tenhle tvůj článek vůbec četla. :D Momentálně mám hlad jako vlk, protože doma máme naprosto "vyžráno" nebo je dostupné jenom "pochoutky", o které nestojím a ty v článku tolik fotek s jídlem..:D Nééé..:D
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  8. Ste mladé a krásne, môžete si dovoliť chlastať kedy chcete a kde chcete. :D Ale super článok. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  9. krásne fotky! tie čierne šaty sú mega! a to jedlo ani nehovorím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dear, I follow you back #160
    xoxo

    www.bekleveer.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já takové random posty miluju snad čím dál víc! Krásné fotky a těším se na outfity <3

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)