XMAS POST

Znáte to, pozdě, ale přece! Zatímco ostatní už mají spoustu novoročních článků (vlastně takový můžete najít i u mě - shrnutí roku 2015), já Vás ještě na chvíli vrátím do období vánočních svátků a ukážu Vám, jak jsem si je užila já. Původně jsem se trochu bála, že budu celé prázdniny ležet v knížkách a jenom se učit, na což nakonec vůbec nedošlo. A byl to skvělý pocit (o to horší pocit je to teď, když musím všechno dohánět na poslední chvíli a stejně místo toho radši píšu tenhle článek). První, co bych Vám ráda pověděla, je mé odhodlání udělat DIY dárky. Rozhodla jsem se už někdy v listopadu, po tom co jsem si přečetla článek na blogu Jity o vyrábění mejdlíček. Neváhala jsem ani minutku a hned si to taky objednala a pustila se do toho. Během ledna Vám tu sem dám návod :)

EN: It's never too late (but maybe for xmas post is a little bit late). You can find lots of new year's posts at other blog (also at mine - summarize of the year 2015), but I'd like to move you few days back and tell you about my christmas holidays. My plan was clear! I need to study for my finals. But instead of studying I was doing nothing. Literally. And it was great (but trust me, now it's not so great, because I don't like catching things up). First thing I'd like to tell you, is that this was the first Christmas when I've prepared DIY gifts. I was making soaps and during January I'll post you instructions.


Co se týká mého vánočního programu, tak jsem samozřejmě trávila spoustu času u televize. Nenechala jsem si ujít své oblíbené vánoční klasiky jako je Láska Nebeská, Grinch a nebo S čerty nejsou žerty, ale viděla jsem i spoustu jiných filmů, které třeba ani nebyli tak vánoční, ale kdybych Vám měla nějaký doporučit, pak by to byl český film s Táňou Kuchařovou Správnej dres, který mě opravdu pobavil. Bohužel jsem nějak propásla Trable o Vánocích, viděl jste to někdo, líbilo se Vám to? Kromě koukání na televizi, jsem samozřejmě navštívila příbuzné a taky si užila skvělou vánoční party.

EN: My christmas schedule was almost every day the same. I was at home, enjoying family time and watching TV. I saw my favorite classic christmas movies such as Love actually, Grinch or Czech fairytale S čerty nejsou žerty. I also saw lots of other movies I can recommend you another Czech movie called Správnej dres, which was really hilarious. Unfortunately I missed Love the Cooper's, have you seen it anyone? Did you like it? Besides watching TV I also visited my relatives and enjoyed great christmas party at my hometown.



V poslední části tohoto článku bych Vám ráda ukázala nějaké dárky, které jsem letos dostala. Nebudu tu fotit všechno, protože stejně většinu toho uvidíte během roku na blogu a taky teď nemám všechno při ruce, abych to mohla vyfotit. Můžu Vám ale říct, které 4 dárky mě letos nejvíce potěšily. Bylo to těžké rozhodování, ale nakonec jsem vybrala tyto:

1. 1.-6. série Gossip girl - jo, jsem naprostý závislák! Miluju ten seriál a mohla bych na něj koukat pořád dokola (což teď o zkouškovém určitě dělat budu).

2. Tričko Zkurvená Sparta - určitě jste si už všimli, že jsem velká fanynku Baníku Ostravu. Tohle tričko mi udělalo velkou radost a už se těším, až ho budu moct využít na nějaký zápas.

3. Sešit ACOS - líbí se mi provedení toho sešitu, že ho holky vyráběly opravdu samy a je v něm kus z nich. Taky se mi líbí možnost vybrat si, co je Váš "cup of style".

4. Hrníček Starbucks - dokud jsem bydlela doma u rodičů, tak jsem si moc hrníčků pořizovat nemohla, protože taťka z nich měl už tak trochu fobii - měli jsme jich doma opravdu spoustu. Ale teď, když bydlím v Praze, si je zase můžu kupovat :) A tenhle je ještě úžasnější v tom, že je fotogenický, co víc chtít?:)

EN: In the last part of this post I'd like to share some of the presents I've got for the Christmas this year. I won't post everything, because most of the presents you will see during this year at my blog and I also don't have every present by my hand right now to take a photo of it. But I can tell you, which four presents were best for me. It was hard decision, but in the end I chose this ones:

1. 1.-6. series of Gossip girl on DVD - yea, I am a big fan. I love this serial and I could watch it all over again (which I will, by the way).

2. T-shirt Zkurvená Sparta - you may noticed, that I am a big football fan of Baník Ostrava and that's why this t-shirt made me really happy. I am so looking forward to wear it to the match.

3. Notebook ACOS - I like the design of the notebook and also the fact that this girls were part of the making and that's why it makes this notebook really personal. I also like the idea that you can write whatever is your "cup of style".

4. Starbucks mug - till I was living with my parents, I couldn't buy any more mugs, because we had lots of them and my dad was crazy about that. Now I live alone and that means that I can have some new mugs. This one is really perfect - stylish and big enough!


Dock na iPhone, voňavka Guess :)
Kalendář Bazaly Last goodbye edition

Nové knižní přírůstky: Lahodně s Ellou a ACOS knížka (+ Kafe a cigárko, které na fotce chybí)

You May Also Like

13 comments

  1. Same super vecicky a pekny clanek, vanoce sis uzila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je pekné, že si spravila diy darčeky. Dostala si pekné vecičky tak dúfam, že si mala z nich veľkú radosť :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekný článok ! A krásne zabalené darčeky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Celkom rada dávam DIY darčeky - je v nich kus človeka, ktorý ho dáva, a tiež to značí, že si daná osoba našla trochu času, aby mohla niekoho zo svojho okolia obšťastniť :)
    A hrnček je skutočne krásny (a fotogenický! :D)
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  5. Great post and blog! Would you like to follow each other via GFC? Let me know on my blog :)

    projectad.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotky, milujem tvoje články! :)

    btw. pozývam ťa na môj blog, kde prebieha novoročná súťaž :)
    GIVEAWAY U MŇA NA BLOGU | PARFÉM CHLOÉ

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky, a zdá se že Vánoce jsi měla dokonalé. Gossip girl je můj oblíbený seriál.

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé děkuji za zmíňku O:-) moc mě to potěšilo...

    jinak dárky jsou krásné, četla jsi už knihu Kafe a cigárko? chystám se na ní, ale ještě jsem si jí nebyla schopná ani koupit :D

    OdpovědětVymazat
  9. Super post, krásne fotky! :)
    http://ankalooksword.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Na Správný dres jsem se taky koukala a byla to moc fajn oddychovka :) Skvělé fotky! :)

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Ooooo tak celá edice Gossip Girl by se se mi taky velice líbila! Taky mám hrneček Starbucks a je můj nejoblíbenější:)

    OdpovědětVymazat
  12. Som rada, že čítam tento článok až teraz. Milujem Vianoce a krásne mi ich to pripomenulo. Inak, úžasné fotky a kopec mojich obľúbených vecí. Pridávam sa k tvojim pravidelným čitateľkám ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný článek :)celkem mě pobavilo, že v článku doporučuješ film Správnej dres, který právě teď sleduji na slovenské Jojce :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)