Photo diary: November 2015

Začátek nového měsíce a s ním pravidelné shrnutí měsíce již uplynulého. Konečně je tu prosinec a s tím spojené Vánoce, Silvestr a taky moje první zkouškové! O tomhle všem Vám povím už za měsíc, takže se máte na co těšit. Teď se ale pojďme podívat, jaký byl můj listopad :)


Konečně jsem se dala do čtení Love, Tanya a je to naprosto skvělá knížka a Tanya na mě jako člověk působí hrozně mile, skromně a inspirativně. Všem tuhle knížku můžu doporučit! :) 



Po třech měsících jsem zase navštívila skvělou kadeřnici Báru ve Studiu Wella (článek o mé první návštěvě). Opět to mám trošku tmavší, ale to je konečná. Víc ztmavovat už nechci, protože pak by mi chyběla moje blond barva. Teď jsem ale moc spokojená a jsem zvědavá, jak to bude vypadat, až mi vlasy začnou odrůstat. Jak se Vám můj nový účes líbí?:)



To, že jsem nakupovala, snad ani nemusím říkat:D To je prostě moje součást každého měsíce, můj nejoblíbenější způsob relaxace. Tentokrát je můj nejlepší úlovek z Vagabondu a jsou to už dlouho vysněné zimní boty na podpatku. Mohli jste je vidět v Monday random postu



Delmart je taky taková moje pravidelná měsíční záležitost a vždycky mám ze sebe hrozně dobrý pocit, že jsem si dala něco zdravého. Také miluju ten výhled na Anděl, ještě teď, když je plný vánočních trhů. Také jsem navštívila Café Neustadt, které je poblíž Karlova náměstí a je tam příjemná, klidná atmosféra, výborné kafe a samozřejmě super latté art. Dokonce je tam i venkovní posezení, ale toho asi teď stejně nevyužijete.



Asi tak po stopadesáté jsem se rozhodla ZAČÍT JÍST ZDRAVĚ! Zašly jsme se spolubydlící na takovou tour de fastfood a druhý den jsme začaly jíst jenom zdravě. Vydrželo nám to asi tak tři dny. Nějaké tipy nebo inspiraci, jak u zdravého jídelníčku setrvat?:) 


Navštívila jsem autogramiádu holek z A Cup of style v kavárně Muzeum. Naprosto mě to celé okouzlilo - skvělý výběr místa, spousta super lidí, pohodová atmosféra a holky byly samozřejmě hrozně milé, ani si je nedokážu jinak představit:) Taky jsem si pořídila #ACOSkniha, kterou mi ale teprve Ježíšek přinese.


Další kavárna, kterou Vám můžu doporučit, je Café Modi. Nachází se přímo na Karlovu náměstí (naproti zastávce Novoměstská radnice). Pokud sháníte nějaké místo, kam zajít na snídani, pak určitě doporučuji tohle super místo!




Přišlo mi za tenhle měsíc spousta kosmetiky (a ne jenom z Avonu), takže se brzy můžete těšit na článek, který už je ve fázi příprav, Beauty products lately (něco na styl Objevy a přešlapy). Pokud se tedy zajímáte o kosmetiku (a která holka ne?), tak se těšte na příští týden!


Také jsem v listopadu stihla jedno fotbalové utkání Baníčku. Byla jsem se podívat a zafandit, když hrál na Bohemce, odkud si opět neodvezl žádné body. Ale jako optimista mu budu věřit až do konce, protože Baník do první ligy prostě PATŘÍ!


Pokud jste fanoušky dobré zábavy a rádi se někam chodíte s kamarády po večerech pobavit, pak Vám doporučuji někdy zajít do Rock Café na stand up show. Skoro jsem se ani nepřestala smát, bylo to fakt super. Na fotce je sestra Bena Cristovaa Bianca, která měla jedno z nejlepších vystoupení!:)





A na závěr jeden obrázek pro pobavení :D:))

Pokud mě ještě nesledujete na snapchatu, kam denně přidávám nové fotky, tak jsem tam jako anett18. Jo a na instagramu jsem teď překročila hranici 700 followers, za což Vám moc děkuji! <3


You May Also Like

23 comments

  1. Moc pěkný foto deníček :) zrovna piju kafe se stejného hrnku, jako máš na fotce se zdravou snídani :D ten hrnek miluji!:)

    Jsem zvědavá na příští, jak budeš popisovat své první zkouškové :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten hrnek taky naprosto miluju!:D je nejlepší :D jinak děkuju:)

      Vymazat
  2. Lovely post :)

    ordinaryblondie9.blogspot.hr

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné, pěkné. Jsem ráda, že jsi měla hezký listopad. A u prvního zkouškového držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Si naprosto ale naprosto krásná! Super fotky kočko.:-)

    OdpovědětVymazat
  5. jez co chceš:D a ty vlasky jsou super,jsi prinzeznička <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, děkuju Ti <3 však mě s tím jídlem znáš :((:D

      Vymazat
  6. S tím jídelníčkem.. Myslím si že asi nejde zezačátku(dle mého názoru to nejde tak uplně ani později) jíst opravdu jenom zdravé věci,třeba jednou za den si dát nějakou malinkou sladkou tečku nebo zkrátka nějaký ten malý "hřích"..:)) Jinak je docela důležitý dělat si jídla pestrá,ne jen nudný kus papriky,ale nějak si to třeba nakrájet,zkombinovat s balkánským sýrem atd..:))
    Jinak hezký článek a fotky <33
    essdeesthoughts.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní dobře, moc děkuji za tip, nějak to vyzkouším :)

      Vymazat
  7. Pěkný článek,psala jsem podobný :D http://adyadel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Any, nový účes Ti sluší moc :) Já bych si dala všechny ty dobroty

    OdpovědětVymazat
  9. Držím palce na skúškovom! Knižku Love, Tanya by som si taktiež rada prečítala...

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké fotky, takovéhle články mám nejraději :)
    Jeee fotka s ACOS! Už jsi četla knížku?
    A patatas bych mohla jíst pořád O:)

    OdpovědětVymazat
  11. Nový účes se mi moc líbí a příběh o jezení zdravého jídla mě fakt pobavil :D

    OdpovědětVymazat
  12. Jůů, nové vlásky ti moc sluší! :) ..když si čtu všechny ty tipy, kam zajít, tak si říkám, že už konečně musím taky propadnout kouzlu všech kaváren, co se v Praze nacházejí.. tak snad se mi to v únoru po všech testech a zkouškovém povede! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  13. Nanu nanu je skvělé, škoda jen, že u nás v Liberci není. Poprvné jsem na něj narazila v Pardubicích.

    OdpovědětVymazat
  14. Na fotkách ti to moc sluší, Anet, a kvůli tobě mám teď chuť na patatas :/ :D

    Christmas Giveaway

    OdpovědětVymazat
  15. Super fotky! To jedlo a Nanu Nana ach vykúpila by som to tam. Na nejakú Stand Up by som sa rada pozrela! A chcem vidieť nové boty! a vlasy sú už super ako sú :))

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)