In pictures: Designblok 2015


Krásné odpoledne!

Dnesku tu pro Vás mám takový menší report (spíše fotoreport) z letošního ročníku Designbloku, který byl mým úplně prvním (já vím, jsem ostuda!). Vždycky, když jsem viděla ty krásné věci, které se na Designbloku vystavovaly, tak jsem byla sama na sebe naštvaná, že jsem se nezúčastnila, a proto jsem si to letos už s předstihem naplánovala, abych tentokrát opravdu nevynechala.

Letošní ročník se konal na výstavišti v Holešovicicích a podle názorů ostatních, kteří se zúčastnili i předchozích Designbloků, to byl daleko lepší výběr místa. Areál byl rozdělen na tři části - velkou většinu vstupního areálu zabírala Škoda Auto, která byla hlavním partnerem celé události, v pravém křídle a zároveň asi v největší hale se nacházeli hlavně vystavovatelé vybavení do domácnosti, ale najít jste tam mohli i  třeba stánek Kiehl's, o kterém ještě budu mluvit. A konečně v poslední části (v levém křídle) se nacházely různé drobné designové kousky a také módní kousky, hurá! Já jsem si tam pořídila malý zápisníček od Teribear, což je jeden z projektů nadace Terezy Maxové. Moc mě potěšila i taštička od Presco, kterou jsem k tomu dostala, a kde je napsané "for Aneta" (můžete kouknout na fotky dole). 

Ještě bych se ráda zmínila o stánku Kiehl's, který mě opravdu zaujal a mohli jste ho už vidět i na mém facebooku. To, co mě oslovilo na první pohled byl design stanoviště, který byl udělán v americkém stylu a v popředí  stála oblečená lidská kostra. Slečny byly moc milé, pověděly mi o jejich kosmetických výrobcích, vyfotily mi fotku z polaroidu (jednu pro mě a jednu daly na soutěžní nástěnku) a nakonec mi ještě věnovaly vzorečky masek na vlasy, které už se moc těším, až vyzkouším. Znáte kosmetiku Kiehl's?:) Kromě Kiehl's mě dále zaujal výstavní prostor Ikey, která to měla celé ve stylu "Kdo si hraje, nezlobí", a co mě tam zaujalo nejvíce, byla skákací guma zaháknutá o židle (viz. fotka dole). Připomnělo mi to má léta na základní škole, kdy jsme se s holkama těšily na každou přestávku, abysme si mohly zaskákat gumu. Tak co holky, přiznejte se, skákaly jste taky gumu?:D:)

Celkově bych tedy Designblok hodnotila jako velmi povedenou akci, strávila jsem tam asi 4 a půl hodiny a moc jsem si to užila a měla z toho celý den skvělou náladu :) Co vy, zúčastnili jste se letošního ročníku Designbloku a jak se Vám popř. líbil?

Tak a teď už šup na fotky!

































You May Also Like

8 comments

Těším se na všechny Vaše komentáře :)