Fashion wishlist FALL 2015

Krásné odpoledne,

dneska jsem si pro Vás připravila svůj wishlist na podzim. Ne, že bych oblečení na zimu neměla spoustu, ale každý rok přijde něco nového, co prostě musím mít. Minulý rok to byla například párka nebo pletený svetr. Na mé letošní tipy, bez kterých by tenhle podzim prostě nešel, se můžete podívat v dnešním článku :)
1. Waterfall blazer - jedna z prvních věcí, kterých jsem si v podzimních kolekcích začala všímat, byly tyhle úžasné blazery, které mi tak trochu připomínají křiváky. Líbí se mi na nich, že jsou zajímavé a dokáží ozvláštnit i úplně jednoduchý black and white outfit. Nejvíce by se mi líbil asi v hnědé barvě nebo ve staro růžové, protože černých věcí mám spoustu.

2. Trench coat - tohle sice patří spíše k loňským trendům, ale já jsem nedokázala sehnat žádný, který by se mi líbil a vyhovoval mi, takže pátrání letos bude pokračovat, protože mě stále neomrzel a přijde mi elegantní, což mám ráda.

3. Lace up boots - jednoduché černé botičky na klínku, které by se mi hodily téměř ke každému outfitu a navíc by se na nich ještě pohodlně chodilo, snad nejsou nikde k sehnání. Měla jsem jedny podobné z Bati, ale byly šíleně nepohodlné a moc dlouho jsem na nich nevydržela. Takže doufám, že letos už konečně nějaké seženu, protože si myslím, že patří do podzimního/zimního šatníku jako basic kousek.

4. Watches - už dlouho toužím po nějakých pěkných designérských hodinkách, které by mi vydržely dlouho a hodily by se mi k většině outfitů. Prostě další takový basic kousek, který se vlastně hodí na celý rok. Poslední dobou u mě vedou tyhle černo-zlaté hodinky od Marca Jacobse.


5. Leather jacket - moje poslední kožená bundička už jaksi dosloužila, navíc nebyla ani moc teplá, takže jsem v ní celý minulý rok poměrně mrzla. Určitě bych chtěla křivák, protože mi přijde neskutečně chic a barva buď klasická černá nebo hnědá jako na obrázku. Nechci nějakou moc zdobenou (moc pásků, zipů, detailů,...), ale spíše jednoduchou, kterou budu moc hodit na cokoliv.


6. UGG - tyhle botičky byly v módě asi tak před 2-3 lety a já je skutečně nenáviděla! Přišlo mi to jak obuv na doma a ne do města. Ale co se nestalo a najednou jsou tyhle parádně stylové botičky na mém wishlistu a nutně je potřebuji. Přemýšlím buď o černé klasice, nebo naopak o nějakých bláznivých barvách jako je stříbrná, růžové a nebo světle oranžová. Tak uvidíme, jaké nakonec zvítězí :)

A co se nachází na Vašem podzimním wishlistu? Budu ráda, když se se mnou o něj podělíte v komentářích:)

You May Also Like

13 comments

  1. Křiváky naprosto zbožňuju! To je pro mě must have každého podzimu ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Křiváka mám těž ♥ v tmavě hnědé ☺ a ty blazery vypadají úžasně :O
    my blog: http://terithebutter.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Křivák je must have, už jsem ho vytáhla jak se ochladilo, kruhové šály a šátky taky :) Cardigan chci ještě nějaký pořídit :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, tak takovéto přírůstky by se ani v mém šatníku neztratily :) ..snad v obchodě nalezneš ty pravé kousky pro sebe :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. pěkný wishlist :) křivák hodlám zařadit do svého šatníku tak snad nějaký super kousek najdu a ty taky :)
    Simeona F.

    OdpovědětVymazat
  6. Na mém podzimním wishlistu se také jednoznačně objeví kožená bundička ♥
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné věci!:)
    Já si chci koupit nějaký křivák, ale stále jsem nenašla ten pravý :( :D:D
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
  8. Taky bych si ráda pořídila nějakej pěknej blazer! :) Jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  9. Potrebovala by som nejaké tie svetre a blazer ! :) super wishlist :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. bez kříváku se taky neobejdu,a ty botky ty také scháním
    pimpleworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. bez kříváku se taky neobejdu,a ty botky ty také scháním
    pimpleworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ty blazery vypadají užasně <3 A určitě si potřebuju pořídit nějaké burgundi doplňky :)
    Srdečně zvu tebe i všechny tvé fanoušky ke mně na blog. Mimo jiné i na giveaway o rtěnku Maybelline Color Drama v dramatickém,podzimním odstínu :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)